Buzz

Ο Ιθαν Κοέν θα συνεργαστεί και πάλι με τον αδερφό του Τζόελ για μια νέα ταινία

στα 10

Ολα και πάλι καλά στον κόσμο, μιας και τα αγαπημένα αδέρφια του σινεμά ετοιμάζονται και πάλι να συνεργαστούν σε μια νέα ταινία μετά από πέντε χρόνια χωριστά.

Ο Ιθαν Κοέν θα συνεργαστεί και πάλι με τον αδερφό του Τζόελ για μια νέα ταινία

Υπήρχε μια φήμη τα τελευταία χρόνια που ήθελε τα αδέρφια Κοέν να είναι τσακωμένοι, μιας και είχαν να συνεργαστούν πάνω από πέντε χρόνια, με την τελευταία τους ταινία μαζί να ήταν το «The Ballad of Buster Scruggs» για το Netflix.

Οι ίδιοι είχαν διαψεύσει τις φήμες αυτές λέγοντας απλά πως ήθελαν λίγο χρόνο ξεχωριστά και να κάνουν τις δικές τους ταινίες, με τον Τζόελ να σκηνοθετεί το «The Tragedy of Macbeth» και τον Ιθαν, μαζί με την σύζυγό του Τρίσια Κουκ, να κάνουν το ντοκιμαντέρ «Jerry Lee Lewis: Trouble in Mind» ενώ τώρα ετοιμάζουν το λεσβιακό road trip movie «Drive-Away Dolls».

Αλλά, σύμφωνα με το περιοδικό Empire, αυτή η περίοδος που ήθελε τα αδέρφια να δουλεύουν το καθένα μόνο τους, χωρίζοντας τους φανς τους στη μέση (σαν έναν κακό διαζύγιο), φαίνεται πως έρχεται στο τέλος. Σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό ο Ιθαν δήλωσε πως εκείνος και ο αδερφός του Τζόελ ετοιμάζονται να συνεργαστούν και πάλι σε μια νέα ταινία, χωρίς όμως να δίνει περεταίρω λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμα: Το «Drive-Away Dolls» του Ιθαν Κοέν θα είναι η πρώτη ταινία μιας λεσβιακή b-movie τριλογίας

Coen Brothers main

Για την ώρα πάντως ο Ιθαν ασχολείται με τη νέα ταινία «Drive-Away Dolls», η οποία είναι γραμμένη από τον ίδιο τον Κόεν και την σύζυγό του Τρίσια Κουκ ακολουθεί την Τζέιμι, ένα η οποία θρηνεί για έναν ακόμη χωρισμό με μια φίλη της αλλά και τη πιο σεμνή φίλη της, την Μάριαν, που χρειάζεται απεγνωσμένα να απελευθερωθεί. Αναζητώντας ένα νέο ξεκίνημα, οι δυο τους ξεκινούν ένα αυτοσχέδιο οδικό ταξίδι στο Ταλαχάσι, αλλά τα πράγματα γρήγορα στραβώνουν όταν στην πορεία συναντούν μια ομάδα ανίκανων εγκληματιών.

Στην ταινία, η οποία είχε παλιότερα τον τίτλο «Drive-Away Dykes», πρωταγωνιστούν οι Μάργκαρετ Κουέιλι και Τζεραλντίν Βισγούαναθαν, μαζί με τους Πέδρο Πασκάλ, Ματ Ντέιμον, Μπιλ Καμπ, Κόλμαν Ντομίνγκο και Μπίνι Φέλντστιν.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Αμερικής στις 22 Σεπτεμβρίου, αλλά πριν ίσως την δούμε να κάνει την πρεμιέρα της σε κάποιο από τα μεγάλα φεστιβάλ, όπως εκείνα του Τορόντο, Βενετίας ή Telluride.