Buzz

Η επόμενη ταινία του Ιθαν Κοέν έχει ήδη τίτλο και καστ

στα 10

Το δεύτερο μέρος της λεσβιακής του τριλογίας θα έχει τίτλο «Honey Don’t!» και αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα στα τέλη Μαρτίου.

Η επόμενη ταινία του Ιθαν Κοέν έχει ήδη τίτλο και καστ

Η πρώτη ταινία του Ιθαν Κοέν χωρίς τον αδερφό του Τζόελ με τίτλο «Drive-Away Dolls» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον επόμενο μήνα. Παρόλα αυτά όμως ο ίδιος, ως ανήσυχο πνεύμα που είναι, ήδη ετοιμάζει την επόμενή του ταινία, η οποία έχει ήδη τίτλο και καστ.

Με τίτλο «Honey Don’t!» η νέα ταινία του Ιθαν Κόεν είναι το δεύτερο μέρος της λεσβιακής του τριλογίας που ξεκίνησε με το «Drive-Away Dolls», σε σενάριο του ίδιους και της συζύγου του Τρίσια Κουκ. Με πρωταγωνιστές τους Μάργκαρετ Κουόλι, Ομπρεϊ Πλάζα και Κρις Εβανς, η πλοκή παραμένει ακόμα άγνωστη αλλά ακούγεται πως η ταινία θα εξελίσσεται στην Καλιφόρνια με την Κουόλι να παίζει τον ρόλο μια ντεντέκτιβ, η Πλάζα μια μυστηριώδη γυναίκα και ο Εβανς τον αρχηγό μιας αίρεσης.

Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν στα τέλη Μαρτίου στο Νέο Μεξικό.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ιθαν Κοέν θα συνεργαστεί και πάλι με τον αδερφό του Τζόελ για μια νέα ταινία

ethan coen

Μιλώντας παλιότερα στο Collider ο Ιθαν Κοέν και η σύζυγός του και συν-σεναριογράφος της ταινίας Τρίσια Κουκ περιέγραψαν την ταινία ως μια λεσβιακή b-movie τριλογία. «Δουλεύαμε πάνω από 20 χρόνια σε αυτή την λεσβιακή b-movie τριλογία. Δεν ήταν πραγματικά μια τριλογία, αλλά η ιδέα ήταν να γράψω τρεις queer b-movie ταινίες που πάντα πίστευα ότι θα κάθονταν στο συρτάρι και τα παιδιά μας θα τις έβλεπαν μια μέρα όταν θα ήταν μεγάλα και θα γελούσαν. Και να τώρα που γυρίσαμε μια από αυτές», δήλωσε η Κουκ.

Ως τότε περιμένουμε να απολαύσουμε στις αίθουσες το «Drive-Away Dolls» το οποίο αναμένεται στις αίθουσες στα τέλη Φεβρουαρίου.