Buzz

«England Is Mine»: Το biopic του Morrissey έχει τρέιλερ

στα 10

Ask me why and I'll spit in your eye…

«England Is Mine»: Το biopic του Morrissey έχει τρέιλερ

Λίγο πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα της, στο κλείσιμο του Φεστιβάλ του Εδιμβούργου, η ανεπίσημη βιογραφία των νεανικών χρόνων του Morrissey μας δείχνει το πρώτο της τρέιλερ, το οποίο δεν μοιάζει καθόλου κακό.

england is mine 607

Δεν ξέρουμε τι έχει να πει ο ίδιος ο Στίβεν Πάτρικ, αλλά οι πρώτες εικόνες της ταινίας του Μαρκ Γκιλ είναι γοητευτικές κι έχουν να αφηγηθούν μια ιστορία που για μια γενιά (ή και πολλές περισσότερες) έχει ένα βαθύ συναισθηματικό έρεισμα.

Δείτε ακόμη: Ο Morrissey γίνεται ταινία κι αυτός είναι ο τολμηρός νέος που θα τον υποδυθεί

england is mine 607

Πριν ο Morrissey και οι Smiths γίνουν το μουσικό φαινόμενο που όλοι γνωρίζουμε, ο Στίβεν Πάτρικ Μόρισεϊ ήταν ένας νεαρός μουσικόφιλος στο Μάντσεστερ, με εκλεπτυσμένο μουσικό γούστο και έντονες απόψεις για τα πάντα. Και κάπου εκεί βρίσκεται η αφετηρία του φιλμ, που μοιάζει βέβαιο ότι θα διχάσει όλους τους «still ill» με τους Smiths και τον frontman τους.

Δείτε ακόμη: Οσα ενώνουν τον Τζο Μανγκανιέλο με τον Morrissey

england is mine 607

Ο Μαρκ Γκιλ, πάντως, έχει τα φόντα να παραδώσει μια ταινία αντάξια του μύθου του ήρωά του, αφού με τις μικρού του μήκους έχει βρεθεί υποψήφιος τόσο για BAFTA όσο και για Οσκαρ, ενώ ο νεαρός πρωταγωνιστής του, Τζακ Λόουντεν (δυναμικά ανερχόμενος και με έναν ρόλο στο «Dunkirk» του Κρίστοφερ Νόλαν), δηλώνει μεγάλος φαν του Morrissey.

england is mine 607

Δείτε το πρώτο τρέιλερ στο βίντεο παρακάτω.


Δείτε ακόμη: