Buzz

«Earth is the Loneliest Planet»: Οταν ο Morrissey συνάντησε την Πάμελα Αντερσον

στα 10

Είναι από εκείνα τα πράγματα που δεν θα περίμενες να συμβούν ποτέ. Κι όμως!

«Earth is the Loneliest Planet»: Οταν ο Morrissey συνάντησε την Πάμελα Αντερσον

Εν αναμονή του «World Peace Is None of Your Business», ο Morrissey έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα βίντεο όπου απαγγέλλει τους στίχους ενός από τα τραγούδια του δισκου, το «Istanbul», και σήμερα έκανε το ίδιο για ένα ακόμη, το «Earth is the Loneliest Planet».

Μόνο που αυτη τη φορά δεν είναι μόνος, αφού στο βίντεο που είναι γυρισμένο στην κορυφή του κτηρίου του Tower Records στο Λος Αντζελες, ο Morrissey συναντά την κάποτε σταρ του «Baywatch» Πάμελα Αντερσον, μια ξανθιά με τον δικό της (ελαφρώς b) μύθο στο ανέκαθεν ξανθό κι ανέκαθεν σκληρό Χόλιγουντ.

Ο ήλιος δύει, ο Morrissey και η Πάμελα ατενίζουν την πόλη και τον ουρανό και οι στίχοι μιλούν για το πως είναι να ζεις με μια μοναξιά που κανείς άλλος δεν γνωρίζει, η να αποτυγχάνεις σαν γυναικά και να χάνεις σαν άντρας.

Κι αν εμείς είμαστε οι μόνοι που σκεφτήκαμε τον Κάρι Γκραντ και την Ντέμπορα Κερ στην κορυφη του Empire State Building στο «An Affair to Remember», πιθανότατα φταίει ότι βλέπουμε πολλές ταινίες. Αν και ξέρουμε ότι το ίδιο κάνει κι ο Morrissey...


Διαβάστε ακόμη:

Tags: MORRISSEY