Buzz

Η Λίθινη Εποχή πέθανε. Ζήτω η Εποχή του Χαλκού! Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «Early Man»

στα 10

To «Early Man», η νέα ταινία του στούντιο Aardman, φαίνεται ήδη πως θα αποτελέσει μια ακόμη εξαιρετική προσθήκη στο χώρο claymation, κι όχι μόνο.

Η Λίθινη Εποχή πέθανε. Ζήτω η Εποχή του Χαλκού! Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «Early Man»

Με τις CG ταινίες να έχουν κυριαρχήσει στο χώρο των κινουμένων σχεδίων, το βρετανικό στούντιο Aardman, το οποίο μας έχει δώσει μέχρι στιγμής της επιτυχίες «Chicker Run», «Wallace and Gromit» αλλά και το «Shaun the Sheep», επιμένει σταθερά στην τεχνική του claymation. Και η νέα τους ταινίας «Early Man» δεν αποτελεί εξαίρεση.

Σε σκηνοθεσία του Νικ Παρκ, ο οποίος έχει κερδίσει ήδη τέσσερα Οσκαρ και πέντε BAFTA για τις προηγούμενες δουλειές του στο στούντιο Aardman, η ταινία εξελίσσεται στην Λίθινη Εποχή και μιλάει για τον Νταγκ, τον φίλο του τον Χόμπνομπ και την φυλή τους από ανθρώπους των σπηλαίων, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με τον Αρχοντα Νουθ και τις νέες τεχνολογίες που φέρνει μαζί της η Εποχή του Χαλκού. Τις φωνές στους χαρακτήρες δανείζουν οι Εντι Ρεντμέιν, Τομ Χίντλστον, Μέισι Γουίλιαμς και Τίμοθι Σπολ.

Το «Early Man» θα κάνει την πρεμιέρα του τον Φλεβάρη στις Αμερικάνικες αίθουσες και μπορείτε να δείτε το πρώτο, αρκετά διασκεδαστικό, τρέιλερ της ταινίας παρακάτω.


Δείτε ακόμα:

early man poster