Buzz

Δυσάρεστα τα νέα για τον Αγκι

στα 10

Πληροφορηθήκαμε για την συνταξιοδότηση του υπέροχου τετράποδου πρωταγωνιστή του «The Artist», αλλά δεν ξέραμε ότι οι λόγοι της απόσυρσής του από την showibiz δεν είναι ούτε η κούραση, ούτε το γήρας. Ο 10χρονος Αγκι πάσχει από μία μυστηριώδη, σοβαρή, νευρολογική ασθένεια...

Δυσάρεστα τα νέα για τον Αγκι
Περαστικά αγαπημένε μας...

Οσο τον βλέπαμε να κυλιέται χαρούμενος στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών και να κλέβει την παράσταση από τους παραγωγούς και συντελεστές του «The Artist» στη σκηνή του Beverly Hilton ούτε μπορούσαμε να φανταστούμε ότι ο Αγκι υπέφερε από σοβαρή νευρολογική διαταραχή.

Η είδηση ότι το πρακτορείο του αποφάσισε να τον αποσύρει από το χώρο του κινηματογράφου ήρθε ως έκπληξη, αλλά αιτιολογήθηκε τότε ως απόφαση που είχε να κάνει με την ηλικία του.

Σήμερα μαθαίνουμε άσχημα νέα για το αξιαγάπητο τζακ ράσελ. Ο Αγκι είναι σοβαρά άρρωστος από μία νευρολογική ασθένεια που έχει μπερδέψει τους κτηνιάτρους του, οι οποίοι μετά από δεκάδες εξειδικευμένες εξετάσεις δεν μπορούν να εντοπίσουν τα αίτια της και για αυτό δεν μπορούν να βρουν θεραπεία.

«Τα συμπτώματά του έρχονται και φεύγουν» δήλωσε ο ατζέντης Ομάρ Φον Μίλερ (η εταιρία του εκπροσωπεί κατοικίδια στο χώρο της showbiz). «Το ειρωνικό είναι ότι στα γυρίσματα δεν έχει εξάρσεις, αλλά μόλις σταματάει τη δουλειά και χαλαρώνει ξεκινά το μαρτύριο. Είναι κρίμα που του συμβαίνει αυτό και είναι διπλά κρίμα που του συμβαίνει όταν γνωρίζει τέτοια επιτυχία. Αισθανόμαστε όμως ότι αμέσως μετά τα Οσκαρ οφείλουμε να τον προστατεύσουμε και να τον αποσύρουμε από κάθε εργασία...»

Ο Αγκι ήταν «άγριο» κουτάβι στα νιάτα του και τον είχαν απορρίψει δύο ιδιοκτήτες πριν τον βρει ο Φον Μίλερ στο καταφύγιο ζώων από όπου τον υιοθέτησε. «Ηταν τολμηρός και άφοβος» είπε ο Φον Μίλερ. «Κι όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, αυτό είναι το συστατικό που απαιτεί ένας εκπαιδευτής για να προετοιμάσει ένα ζώο για καριέρα στο σινεμά!»

Αδοξο τέλος καριέρας λοιπόν. Αλλα εμείς του ευχόμαστε περαστικά, ξεκούραση, άφθονα χάδια και κόκκαλα. Μας κάνει να χαμογελάμε με το που τον βλέπουμε κι αυτό θα του το χρωστάμε πάντα.

Θα μας κουνήσει για τελευταία φορά την ουρίτσα του στις 26 Φεβρουαρίου στο Kodak Theater και στην απονομή των 84ων βραβείων Οσκαρ.

Διαβάστε τι άλλο δήλωσαν για την απόσυρση του Αγκι και δείτε ένα βίντεο με τον Μισέλ Χαζαναβίσιους, σκηνοθέτη του «The Artist», να μιλάει για τον τετράποδο σταρ του εδώ.