Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2012: Το Κόκκινο Χαλί

στα 10

Ποιοι πάτησαν στο κόκκινο χαλί, έξω από την είσοδο του Beverly Hilton Hotel, για την 69η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών, τι φόρεσαν, τι είπαν και πώς μας φάνηκαν!

Flix Team
Χρυσές Σφαίρες 2012: Το Κόκκινο Χαλί

Το ποιος έλειπε, το ξέρουμε ήδη: ο Ράιαν Γκόσλινγκ βρίσκεται εκτός Αμερικής για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Νίκολας Γουίντινγκ Ρεφν! Παρόλ' αυτά, στις 3.00 το ξημέρωμα ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει η 69η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών, των Βραβείων της Ενωσης Ξένων Ανταποκριτών του Χόλιγουντ, προπομπός των Βραβείων Οσκαρ και μια καλή ευκαιρία για κινηματογραφικό κουτσομπολιό! Από τις 2 περίπου, εδώ θα διαβάζετε αναλυτικά, πρώτα τα πάντα για τις αφίξεις στο Beverly Hilton Hotel με τις δηλώσεις των υποψήφιων και των παρουσιαστών και στη συνέχεια τη ροή της απονομής, τα πολυαναμενόμενα αστεία του Ρίκι Τζερβέιζ και, φυσικά, τα βραβεία και τους ευχαριστήριους λόγους. «Miss Golden Globe» φέτος, η Ρέινι Κουόλι, φέρελπις ηθοποιός και μουσικός και κόρη της Αντι ΜακΝτάουελ.

Το Κόκκινο Χαλί

ricky

Ο Ρίκι Τζερβέιζ απαντά στην ερώτηση γιατί δέχτηκε, για τρίτη φορά, να παρουσιάσει την τελετή: Την πρώτη χρονιά το έκανα για εξάσκηση ως κωμικός, τη δεύτερη για να διορθώσω τα λάθη μου και φέτος, την τρίτη, για να εκνευρίσω τους πάντες!"

jolie

Η Αντζελίνα Τζολί με πανέμορφη λευκή τουαλέτα με κόκκινο ντεκολτέ, μιλά για το πόσο θέλει να προβάλλει την ιστορία της Βοσνίας. Ο Μπραντ Πιτ με ατημέλητο καρέ εξηγεί την οικειότητα που ένιωσε με την ιστορία του "Moneyball". Και οι δύο μοιάζουν χαρούμενοι που αυτόν τον καιρό δε δουλεύουν κανένα πρότζεκτ και αφοσιώνονται στα παιδιά τους!

theron

Η Σαρλίζ Θερόν ισχυρίζεται ότι έχει λαρυγγίτιδα και γι' αυτό η φωνή της απόψε θα είναι βαριά και σέξι: μόνο γι'αυτό! Μιλά με απέραντο θαυμασμό για το «Young Adult» του Τζέισον Ράιτμαν και για την ηρωίδα της που ερωτεύτηκε!

laura

Η Λόρα Ντερν, υποψήφια για το τηλεοπτικό «Enlightened», δηλώνει ευτυχής που συνοδεύεται από τη μητέρα της, «λιντσική» ηθοποιό Νταϊάν Λαντ.

michelle

Η Μισέλ Γουίλιαμς ευλογεί την τύχη που συνάντησε τα τελευταία χρόνια στην καριέρα της. Λέει ότι αυτό που την εντυπωσίασε στην προσωπικότητα της Μέριλιν Μονρό που ενσάρκωσε στο «Επτά Μέρες με τη Μέριλιν» ήταν η εξυπνάδα και το πνεύμα της!

buschemi

Ο Στιβ Μπουσέμι δηλώνει άνετος κι ευχαριστημένος μια και ήδη πέρσι κέρδισε το βραβείο του για το «Boardwalk Empire», άρα η φετινή, δεύτερη φορά είναι ευκολότερη!

john

O Eλτον Τζον, όχι απλώς λατρεύει τη μουσική του για την ταινία «Ζουμπαίος και Ιουλιέτα», αλλά δηλώνει ευθαρσώς: «Madonna doesn't stand a fucking chance!» Και γελά...

rob

O Ρομπ Λόου, με υποψηφιότητες ήδη από τα 19 του, γνωρίζει το μυστικό του γιατί όλοι περνούν καλά στις Χρυσές Σφαίρες: επειδή σερβίρεται άφθονο αλκοόλ!

rachel

Η Ιβαν Ρέιτσελ Γουντ, με πανέμορφη τουαλέτα - παγόνι, αστειεύεται ότι κανείς δε θα χάσει τα ίχνη της γιατί αφήνει πίσω της φτερά! «Δεν μπορείς να έχεις δυο καλύτερους συμπρωταγωνιστές από τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τον Τζορτζ Κλούνεϊ! Είμαι ευτυχισμένη!».

octavia

Η Οκτάβια Σπένσερ, υποψήφια Β' Γυναικείου ρόλου για τις «Υπηρέτριες», λέει με πελώριο χαμόγελο ότι απόψε αισθάνεται σαν τη Σταχτοπούτα!

madonna

Η Madonna, με συνοδό την πρωταγωνίστριά της Αντρεα Ράιζμπορο, αντεπιτίθεται χαριτωμένα στον Ελτον Τζον, εξηγεί ότι δεν ήθελε να γράψει τραγούδι για το "W.E." γιατί ήθελε να συγκεντρωθεί στη σκηνοθεσία, αλλά όταν η ταινία τελείωσε, της ήρθε ένα μουσικό όραμα και θέλησε να το υλοποιήσει.

danes

Η Κλερ Ντέινς αισθάνεται αναγνώριση ακούγοντας τις ζητοκραυγές των παρατεταγμένων fans, ειδικά για το γεωμετρικό ασπρόμαυρο φόρεμά της και δηλώνει έτοιμη να διασκεδάσει.

mila

Η Μίλα Κούνις χαλαρώνει μετά την περσινή της υποψηφιότητα και φέτος αναλαμβάνει μόνο το ρόλο της παρουσιάστριας, της παρατηρήτριας και του party girl! Δεν παραλείπει να αναφέρει τη νέα της συνεργασία με τον Dior.

salma

Η Σάλμα Χάγιεκ αναφέρεται στην έντονη παρουσία λατινοαμερικάνων απόψε, όπως τη Σοφία Βεργκάρα του "Modern Family", ανυπομονεί να συμπαρουσιάσει με τον Αντόνιο Μπαντέρας και τιμά το Gucci φόρεμά της.

leonardo

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εξηγεί ότι δυσκολεύετηκε να προσεγγίσει τον Εντγκαρ Χούβερ γιατί ενώ ήταν απόλυτα Αμερικάνος, δε συμφωνούσε με την πολιτική του αλλά θαύμαζε την επιμονή του. Συγκινήθηκε που παρουσίασε ένα ιστορικό πρόσωπο και ταυτόχρονα ένα τεράστιο κομμάτι της αμερικανικής ιστορίας.

clooney

O Τζορτζ Κλούνεϊ δηλώνει ευτυχής που συναντά φίλους που έχει να δει καιρό και που, τελευταία, όλοι είναι καλοί μαζί του! Επίσης δηλώνει ότι σύντομα θα χρειαστεί να «επιστρέψει» στην ηθοποιία, μια και θα τον πετάξουν έξω από την καρέκλα του σκηνοθέτη!

emma

H Εμα Στόουν, με μοβ Lanvin τουαλέτα, έχει μόνο επαίνους για τις συμπρωταγωνίστριές της στις «Υπηρέτριες».

close

H Γκλεν Κλόουζ εξηγεί την ιδιαιτερότητα του να είναι υποψήφια για το ρόλο της στο «Albert Nobbs» αλλά και για τους στίχους που έγραψε η ίδια στο υποψήφιο τραγούδι. Τονίζει ότι η μεταμόρφωσή της στην ταινία, σε άντρα, βασίστηκε στο διακριτικό μακιγιάζ: η διακριτικότητα χαρακτηρίζει και την αποψινή της εμφάνιση, με Armani Prive.

eric

O Ερικ Στόουνστριτ του «Modern Family» λέει ότι το κοινό συμπαθεί τον ήρωα που ενσαρκώνει επειδή είναι τόσο οικείος, ειλικρινής και αστείος. Η Σοφία Βεργκάρα πλησιάζει και οι δύο συμπρωταγωνιστές εκφράζουν την τύχη τους να παίζουν σε μια τόσο απολαυστική σειρά.

Δείτε τι συνέβη στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών και την τελική λίστα των νικητών

Στο gallery παρακάτω δείτε τις φωτογραφίες των πρωταγωνιστών που φτάνουν στο Beverly Hilton Hotel