Buzz

Γαβγίσματα απογοήτευσης ακούστηκαν σε όλο τον πλανήτη: ο «Αγκι» συνταξιοδοτείται!

στα 10

Μετά τα 15ωρα γυρίσματα του «The Artist», ο Αγκι, το αξιαγάπητο 10χρονο τζακ ράσελ τεριέ αποχωρεί από το σινεμά. Και ως τετραπέρατο τετράποδο που είναι, το κάνει στο απόγειο της δόξας του!

Γαβγίσματα απογοήτευσης ακούστηκαν σε όλο τον πλανήτη:  ο «Αγκι» συνταξιοδοτείται!
Θα μου λείψετε. Γουφ!

Αγαπήθηκε από το παγκόσμιο σινεφίλ κοινό όσο κανένας άλλος σταρ τη χρονιά που πέρασε. Πριν από λίγες μέρες, όταν σκαρφάλωσε στη σκηνή του Beverly Hilton και μας έδειξε την κοιλίτσα του, έκλεψε το momentum του ίδιου του παραγωγού του (Τομά Λανγκμάν) που είχε ξεκινήσει τον ευχαριστήριο λόγο του κερδίζοντας τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας - Κωμωδίας/Μιούζικαλ.

Ομως ο Αγκι, το τσακ ράσελ τεριέ του «The Artist» αποφάσισε ότι μετά από χρόνια στην κινηματογραφική βιομηχανία την οποία υπηρέτησε δουλεύοντας σα ... σκύλος, τώρα μπορεί να ξεκουραστεί.

Την πληροφορία την έδωσε στον διεθνή Τύπο η ατζέντης του, Σάρα Κλίφορντ, εκπρόσωπος της εταιρίας «Animal Savvy». Η Κλίφορντ εξήγησε ότι ο Αγκι δούλεψε 15ωρες μέρες και νύχτες για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας του Μισέλ Χαζαναβίσιους και στην ηλικία των 10 ετών (υπερήλικας σε ανθρώπινα χρόνια), κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συνεχιστεί. «Κουράστηκε κάπως, έγινε λίγο πιο αργός. Δε θέλουμε τα σκυλιά μας να φτάσουν στο σημείο της υπερκόπωσης. Ηρθε η ώρα του Αγκι να αποχωρήσει...» δήλωσε η Κλίφορντ.

Ο Αγκι θα συνεχίσει να γυρίζει μικρού μήκους και διαφημιστικά που απαιτούν λιγότερο χρόνο. Οι ένδοξες μέρες του όμως ως κινηματογραφικός σταρ τελείωσαν. Θα κάνει την τελευταία του υπόκλιση στην σκηνή του Kodak Theater όπου το «The Artist» διεκδικεί 10 Οσκαρ.

Εχει όμως και ο ίδιος τα δικά του βραβεία: είναι υποψήφιος για δύο «Χρυσά Κολάρα» (Golden Collars) γιατί εκτός από το «The Artist», φέτος έπαιξε και στο «Νερό για Ελέφαντες» δίπλα στον Ρόμπερτ Πάτινσον και την Ριζ Γουίδερσπουν. Κύριος ανταγωνιστής του; Ο Κόσμο από τους «Πρωτάρηδες».

Δε θα πάρουμε θέση στον σκυλοκαβγά, γιατί τα αγαπήσαμε και τους δύο.

Τα καλά νέα: τη θέση του Αγκι θα αναλάβει ο μικρότερος αδελφός του, ο Ντας. Προς το παρόν είναι κουτάβι και εκπαιδεύεται για την μεγάλη δόξα, τα κόκκινα χαλιά, τις κάμερες Ή απλώς να μην λερώνει το πλατό.

Δείτε τι λέει ο Μισέλ Χαζαναβίσιους για τον πραγματικό του σταρ στο βίντεο που ακολουθεί.