Buzz

To «Dune» του Ντενί Βιλνέβ ίσως βγει μόνο στις κινηματογραφικές αίθουσες στην Αμερική

στα 10

Τι έγινε τελικά και έκανε την Warner να σκέφτεται να αλλάξει την στρατηγική της για την ταινία;

To «Dune» του Ντενί Βιλνέβ ίσως βγει μόνο στις κινηματογραφικές αίθουσες στην Αμερική

Μέχρι στιγμής η Warner φαίνεται πως εμμένει στην απόφαση που πήρε πέρσι για να βγάλει όλα τα μεγάλα blockbusters της το 2021 στο HBO Max, ταυτόχρονα με τις κινηματογραφικές αίθουσες, όπου αυτές υπάρχουν, με την αρχή να έγινε με το «Wonder Woman 1984» και ακολούθησε το «Godzilla vs. Kong» και σύντομα το «Mortal Kombat».

Μέσα στην λίστα με τις ταινίες αυτές είναι και το «Dune» του Ντενί Βιλνέβ, αλλά φαίνεται πως το στούντιο ακόμα σκέφτεται το τι θα κάνει με την συγκεκριμένη ταινία. Σύμφωνα με το Deadline η Warner, μετά από διάφορες πιέσεις που δέχτηκε από το στούντιο παραγωγής της ταινίας Legendary Pictures, αλλά και τις δηλώσεις του Βιλνέβ ο οποίος δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του με αυτή την στρατηγική, σκέφτεται μήπως τελικά κυκλοφορήσει το «Dune», και μόνο αυτό, αποκλειστικά στις αίθουσες.

Διαβάστε ακόμα: Warner vs Disney: αίθουσα vs πλατφόρμες

dune 607

Τι έκανε όμως την Warner να σκέφτεται να αλλάξει γνώμη; Σε αυτό βοήθησε και το ντεμπούτο του «Godzilla vs. Kong» το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή ταυτόχρονα στο HBO Max και στις αίθουσες της Αμερικής, κάνοντας το καλύτερο άνοιγμα της εποχής της πανδημίας με συνολικά έσοδα στο box office 48.5 εκατομμύρια δολάρια τις πέντε πρώτες μέρες προβολής του. Πόσο όμως αυτό θα είναι αρκετό για να πείσει την Warner να αλλάξει τακτική για τις ταινίες της; Σίγουρα θα το μάθουμε μέσα στις επόμενες μέρες.

Πάντως το «Dune» θα ανοίξει στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα: To μέγεθος μετράει! Το «Godzilla vs Kong» βρίσκεται στην κορυφή του παγκόσμιου box-office

Dune 2020 poster 607