Buzz

«Α Dog's Purpose»: Το βίντεο που σοκάρει, η πρεμιέρα που ακυρώθηκε, η ταινία που έγινε διάσημη για τους λάθους λόγους

στα 10

Πώς μια ανώδυνη ταινία για όλη την οικογένεια έγινε το κέντρο μιας ιστορίας με ανατριαχιαστικές λεπτομέρειες.

«Α Dog's Purpose»: Το βίντεο που σοκάρει, η πρεμιέρα που ακυρώθηκε, η ταινία που έγινε διάσημη για τους λάθους λόγους

Πριν συμβεί ό,τι συνέβη, το «A Dog's Purpose» ήταν μια ταινία που ούτε θα έπαιρνε κανείς χαμπάρι ότι βγήκε στις αμερικανικές αίθουσες - εκτός αν ήταν τρελός με τα σκυλιά και ήθελε οπως και δήποτε να μάθει τα πάντα για την ιστορία ενός σκύλου που ζει, πεθαίνει και μετενσαρκώνεται, σκηνοθετημένη από τον Λάσε Χάλστρομ...

Αυτό που συνέβη ήταν ότι λίγες μόνο μέρες πριν την πρεμίερα της ταινίας που θα προηγούνταν της εξόδου της στις αίθουσες την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου απεικονίζει το συνεργείο της ταινίας να πιέζει ένα από τα πέντε τσοπανόσκυλα που πρωταγωνίστησαν στην ταινία να μπει μέσα στο νερό, ενώ είναι ολοφάνερο ότι το σκυλί είναι τρομαγμένο και δεν θέλει.

Διαβάστε ακόμη: O Γουές Αντερσον παρουσιάζει αυτοπροσώπως τη νέα του ταινία με τίτλο «Isle of Dogs»

Δείτε εδώ το βίντεο που διέρρευσε στο ιντερνετ:


Η αντίδραση υπήρξε άμεση τόσο από την PETA, την οργάνωση για την προστασία των ζώων, η οποία ζήτησε να απαγορευθεί ξανά στην εταιρία παραγωγής Amblin και τον σκηνοθέτη να χρησιμοποιήσουν ζώα σε οποιαδήποτε επόμενη παραγωγή τους, ενώ οι παραγωγοί αποφάσισαν να ακυρώσουν την προγραμματισμένη πρεμιέρα, διερευνώντας ταυτόχρονα την αξιοπιστία αλλά και τις πραγματικές συνθήκες του υλικού που διέρρευσε.

Α Dog's Purpose 607

Η επίσημη δήλωση των εταιριών παραγωγής Universal και Amblin είναι ότι το τσοπανόσκυλο με το όνομα Ηρακλής είχε κάνει πρόβα για τις σκηνές με το νερό αλλά ξαφνικά τρόμαξε την ημέρα του γυρίσματαος και έτσι η ομάδα παραγωγής δεν προχώρησε στο γύρισμα. Ο Τζος Γκαντ, ένας από τους ηθοποιούς που δίνει τη φωνή του στον κεντρικό σκύλο της ταινίας εξέφρασε τη θλίψη και την αναστάτωσή του για το βίντεο.

Δείτε εδώ το τρείλερ του «A Dog's Purpose»:


Διαβάστε ακόμη