Buzz

Θα έκανε την εμφάνισή του ο Τομ Κρουζ ως Iron Man στο «Doctor Strange 2»;

στα 10

Κάτι έχει να πει γι' αυτό ο σεναριογράφος της ταινίας Μάικλ Γουάλντρον.

Θα έκανε την εμφάνισή του ο Τομ Κρουζ ως Iron Man στο «Doctor Strange 2»;

Πριν κυκλοφορήσει τo «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» στις αίθουσες το ίντερνετ είχε πλημμυρίσει από διάφορες φήμες για το ποιοι χαρακτήρες θα έκαναν την εμφάνισή τους μέσα από τα πολυάριθμα πολυσύμπαντα στα οποία ταξιδεύει ο Doctor Strange. Πολλές από αυτές τις φήμες αποδείχτηκαν όντως αληθινές, όμως υπήρχαν και κάποιες άλλες η οποίες τελικά δεν πραγματοποιήθηκαν όπως θα περίμεναν κάποιοι.

Μια από αυτές ήταν πως και ο Τομ Κρουζ θα έκανε την εμφάνισή του ως Iron Man, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Πολλοί όμως πίστευαν πως ο Κρουζ γύρισε το κάμεο αλλά η σκηνή του κόπηκε στο μοντάζ. Αυτή την θεωρία έρχεται να διαψεύσει ο σεναριογράφος της ταινίας Μάικλ Γουάλντρον ο οποίος αποκάλυψε την πραγματική ιστορία πίσω από αυτή την φήμη.

Διαβάστε ακόμα: Πολυσύμπαντα σε πόλεμο. Η Τζέιμι Λι Κέρτις ανοίγει την διαμάχη μεταξύ «Doctor Strange 2» και «Τα Πάντα Ολα»

doctor strange in the multiverse of madness

«Ναι, ήταν εντελώς φτιαγμένο. Θέλω να πω, δεν υπάρχει κομμένο υλικό του Τομ Κρουζ! Αλλά λατρεύω τον Τομ Κρουζ και είπα στον Κέβιν [Φέιγκ] κάποια στιγμή “θα μπορούσαμε να πάρουμε για Iron Man του Τομ Κρουζ;” Θυμάμαι ότι διάβασα για αυτό στο Ain't It Cool News τότε που ο Τομ Κρουζ ακούγονταν πως θα γινόταν ο Iron Man.»

Οταν ρωτήθηκε αν η Marvel είχε όντως προσεγγίσει τον Κρουζ για ένα καμέο, ο Γουάλντρον είπε «δεν το νομίζω. Απλώς δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ μια επιλογή, λόγω διαθεσιμότητας», μιας και ο Κρουζ ήταν απασχολημένος με τα γυρίσματα των δυο «Mission: Impossible».

Πάντως, με το Τομ Κρουζ ή χωρίς, το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» σάρωσε στο παγκόσμιο box office γίνοντας, μέχρι στιγμής, η πιο εισπρακτική ταινία του 2022 (και εδώ στην Ελλάδα τα πήγε περίφημα πάντως).