Buzz

Δέκα μαθήματα πειθαρχίας: τρέιλερ για το «The Capsule» της Αθηνάς Τσαγγάρη!

στα 10

Με αφορμή την επίσημη συμμετοχή του στο Φεστιβάλ του Sundance, το «The Capsule» της Αθηνάς Τσαγγάρη έχει πλέον και τρέιλερ συμπληρώνοντας έτσι ιδανικά τον κύκλο των φετίχ της γυναικείας ενηλικίωσης ανά τους αιώνες.

Δέκα μαθήματα πειθαρχίας: τρέιλερ για το «The Capsule» της Αθηνάς Τσαγγάρη!

«Προσμονή. Φόβος. Οργή. Ανία. Ευχαρίστηση. Δύναμη. Επιθυμία. Κλοπή. Ζήλεια. Το τελευταίο πράγμα που θέλω να σε διδάξω είναι η έλλειψη.»

Βλέποντας το τρέιλερ του «The Capsule» μπαίνεις κατευθείαν στο γοτθικό σύμπαν που η Αθηνά Τσαγγάρη δημιούργησε με αφορμή την ανάθεση από το Ιδρυμα ΔΕΣΤΕ με φόντο το νησί της Υδρας και έμπνευση την υψηλή μόδα και τους πίνακες της Πολωνής ζωγράφου Αλεκσάντρα Βαλιζέφσκα. Ενα σύμπαν φτιαγμένο από οτιδήποτε μπορεί να συνθέτει την γυναικεία χειραφέτηση και καταπίεση, την ανασφάλεια και την εξουσία, την ελευθερία και τα δεσμά μιας αρχέγονης κληρονομικότητας.


Το 35λεπτο «The Capsule», στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Αριάν Λαμπέντ, Αουρόρε Μαριόν, Ιζόλντα Ντισόκ και Κλεμάνς Ποεζί, έφτασε στο Φεστιβάλ του Sundance, έχοντας κάνει την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο, έχοντας προβληθεί στο Φεστιβάλ του Τορόντο, του Λονδίνου και αλλού και έχοντας κάνει την ελληνική του πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Εκεί, στη Θεσσαλονίκη, συναντήσαμε το Νοέμβριο την Αθηνά Τσαγγάρη και την αφήσαμε να μας βάλει στο σύμπαν του «Τhe Capsule», το οποίο παραμένει άγνωστο αν θα προβληθεί κάποια στιγμή στις ελληνικές αίθουσες. Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της εδώ:


Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «The Capsule». και μάθετε περισσότερα για τη δημιουργία του.