Buzz

Το «The Killer» του Ντέιβιντ Φίντσερ ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του

στα 10

Η νέα ταινία του Φίντσερ, βασισμένη στο ομότιτλο νουάρ graphic novel του Αλέξις Νόλεντ, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο τελευταίο μισό του 2022.

Το «The Killer» του Ντέιβιντ Φίντσερ ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του

O Ντέιβιντ Φίντσερ, μετά από έναν χρόνο διαλλείματος και το οσκαρικό «Mank», ξεκίνησε τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «The Killer» πέρσι τον Νοέμβριο στη Γαλλία, με πρωταγωνιστές τον Μάικλ Φασμπέντερ και την Τίλτνα Σουίντον και διευθυντή φωτογραφίας τον οσκαρικό συνεργάτη του Ερικ Μέσερσμιντ. Κι όλα αυτά και πάλι για λογαριασμό του Netflix.

Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν μέσα στους επόμενους μήνες στη Νέα Ορλεάνη και στην Δομινικανή Δημοκρατία πριν μεταφερθούν στο Σικάγο και στο Λος Αντζελες όπου και ολοκληρώθηκαν.

Διαβάστε ακόμα: Εξαιρετικά νέα: O Μάικλ Φασμπέντερ θα πρωταγωνιστεί στην επόμενη ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ, «The Killer»

Βασισμένη στο ομότιτλο νουάρ graphic novel του Αλέξις Νόλεντ ακολουθεί έναν ψυχρό, μεθοδικό και αμετανόητο δολοφόνο ο οποίος παθαίνει έναν νευρικό κλονισμό και αρχίζει να έχει ηθικούς ενδοιασμούς για το επάγγελμα που έχει επιλέξει, ακριβώς την στιγμή που οι υπηρεσίες του, έχουν ιδιαίτερη ζήτηση. Τη σεναριακή διασκευή του «The Killer» υπογράφει ο Αντριου Κέβιν Γουόκερ, ο σεναριογράφος του «Se7en» και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας αλλά ελπίζουμε πως θα είναι έτοιμο για την οσκαρική περίοδο του χρόνου.

the killer 607