Buzz

Ο Τομ Χίντλστον αγκαλιάζει το σκοτάδι στο «Crimson Peak» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

στα 10

Είναι το goth θρίλερ που ανυπομονούμε περισσότερο να δούμε το 2015. Και τώρα, το «Crimson Peak» έχει κι άλλες, κατάμαυρες φωτογραφίες!

Ο Τομ Χίντλστον αγκαλιάζει το σκοτάδι στο «Crimson Peak» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Αν κάτι ταιριάζει γάντι (κατά προτίμηση μαύρο) στον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο είναι το gothic θρίλερ, γι' αυτό η νέα του ταινία, το «Crimson Peak» μάς βρίσκει με ανεβασμένες προσδοκίες. Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από το φιλμ, παρουσιάζοντας την Τζέσικα Τσαστέιν σαν ηρωίδα βγαλμένη από ταινία του Βαλ Λούτον, ή από το στούντιο της Hammer. Και τώρα κυκλοφορούν φωτογραφίες του Τομ Χίντλστον και της Μία Γουασικόφσκα που συμπληρώνουν το ζοφερής αισθητικής καστ.

Το «Crimson Peak» παρακολουθεί τη σκοτεινή ιστορία μιας συγγραφέως (Μία Γουασικόφσκα) που, έχοντας πρόσφατα βιώσει μεγάλη οικογενειακή τραγωδία, διχάζεται ανάμεσα στον έρωτά της για έναν παιδικό φίλο και την έλξη της για έναν μυστηριώδη, χαρισματικό άγνωστο (Τομ Χίντλστον), που θα την παρασύρει σε μονοπάτια του πάθους. Προσπαθώντας να ξεφύγει από τα φαντάσματα του παρελθόντος της, βρίσκει καταφύγιο σ' ένα σπίτι που αναπνέει, ματώνει και... θυμάται. Εκεί θα συναντήσει περισσότερα απ’ όσα ποτέ περίμενε, συμπεριλαμβανομένων μια ζηλιάρας αδελφής (Τζέσικα Τσαστέιν) και αρκετών σκελετών, μεταφορικών και μη, κρυμμένων στα ντουλάπια.

Η ταινία θα είναι έτοιμη για έξοδο στις 16 Οκτωβρίου του 2015. Διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «Crimson Peak»:

crimson peak 607

crimson peak 607

crimson peak 607

crimson peak 607