Buzz

«Come to daddy» Eλάιτζα Γουντ (αν τολμάς!)

στα 10

Ενα «οικογενειακό» θρίλερ, με προφανή... daddy issues, μάς έκοψε το αίμα ήδη από το trailer.

«Come to daddy» Eλάιτζα Γουντ (αν τολμάς!)

Ο Ελάιτζα Γουντ πρωταγωνιστεί σ' ένα νέο θρίλερ (μάς έχει συνηθίσει στο είδος), όπου τίποτα δεν είναι αυτό που αρχικά νομίζουμε: ένας 35χρονος φτάνει σε επαρχιακή πόλη και σε απομακρυσμένο ξύλινο σπιτάκι στο δάσος, μετά από το κάλεσμα του πατέρα του, με τον οποίο είχαν να μιλήσουν χρόνια. Κι ενώ κανείς νομίζει ότι η πατρική μεταμέλεια ήταν ο λόγος που ο μυστηριώδης αλκοολικός άντρας έστειλε στο γιο του γράμμα, διάφορα περίεργα συμβάντα αρχίζουν να υποψιάζουν τον νεαρό για τα ένοχα μυστικά που κρύβονται στο σπίτι στη λίμνη. Μήπως είναι παγίδα; Μήπως αντί για «Come to Daddy» θα έπρεπε να «Run From Daddy»;

Θυμηθείτε κι αυτό: Τα μικρά - ψηφιακά - βασανιστήρια του Ελάιτζα Γουντ!

Elijah Wood 607

Ο Γουντ παρουσίασε την πρεμιέρα χθες το βράδυ, μαζί με τον πρωτοεμφανιζόμενο Νεοζηλανδό σκηνοθέτη Αντ Τίμπσον, στα Alamo Drafthouse του Λος Αντζελες.

Κι έκανε πλάκα: «Ελάτε να τη δείτε με τον μπαμπά σας. Οχι, δε θα βρείτε κοινά στοιχεία με τη σχέση που έχει ο πατέρας της ταινίας με το γιο του, εύχομαι κανείς να μην μπορεί να βρει, αλλά... ο πατέρας σας σίγουρα δε θα πήγαινε από μόνος του σε μια τέτοια ταινία, οπότε του ανοίγετε νέους ορίζοντες...»

Πατήστε το play:


Διαβάστε περισσότερα: