Buzz

Τα μικρά - ψηφιακά - βασανιστήρια του Ελάιτζα Γουντ!

στα 10

Πρωταγωνιστής στο νέο βίντεο κλιπ του Flying Lotus, o Ελάιτζα Γουντ μαγνητίζει ό,τι υπάρχει γύρω του. Και όχι μόνο επειδή υποδύεται έναν άνθρωπο που μεταμορφώνεται σε ανδροειδές...

Τα μικρά - ψηφιακά - βασανιστήρια του Ελάιτζα Γουντ!

Με τίτλο «Tiny Tortures», το νέο single του «πειραματικού» Flying Lotus (κατά κόσμο Στίβεν Ελισον) από το νέο του δίσκο «Until the Quiet Comes» βρίσκει την τέλεια εικονογράφηση του στο βίντεο που σκηνοθέτησε ο Ντέιβιντ Λεβαντόφσκι - υπεύθυνος για τα ειδικά εφέ και τους τίτλους του «Tron Legacy» - και στο οποίο πρωταγωνιστει ο Ελάιτζα Γουντ «σαν το το κινηματογραφικό πορτραίτο της μεταμορφωτικής φύσης του Flying Lotus, που εκφράζει τη σύγκρουση του ρεαλιστικού και του σουρεαλιστικού μέσα από κινούμενα ηχοτόπια», όπως περιγράφει ο ίδιος ο Ελισον.

Σε ένα δελτίο τύπου που συνοδεύει την κυκλοφορία του κλιπ αναφέρεται πως: «Κλείνοντας μέσα του τις χημικές παραισθήσεις της ψηφιακής εποχής, αυτό το slow motion ταξίδι εξερευνά τη σχέση μεταξύ των ανθρώπων και των μηχανών. Οσο τα αντικείμενα κινούνται και ίπτανται, μπαίνουμε μέσα σε ένα εικονικό κόσμο ονείρων - αποτέλεσμα της ζωντανής τραγουδοποιίας του Flying Lotus και της σουρεαλιστικής αισθητικής του Ντέιβιντ Λεβαντόφσκι.»

Κοινώς, δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...