Buzz

O Ράσελ Κρόου θα πρωταγωνιστήσει σε θρίλερ παραγωγής του Κέβιν Γουίλιαμσον

στα 10

Ο σεναριογράφος του «Scream» Κέβιν Γουίλιαμσον ετοιμάζει ένα αρκετά μέτα θρίλερ και θέλει τον Ράσελ Κρόου ως πρωταγωνιστή.

O Ράσελ Κρόου θα πρωταγωνιστήσει σε θρίλερ παραγωγής του Κέβιν Γουίλιαμσον

O Ράσελ Κρόου έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες από διάφορα είδη στη μακροχρόνια καριέρα του, η οποία από ότι φαίνεται δεν συμπεριλαμβάνει ταινίες τρόμου, εκτός και αν κάποιος θεωρήσει πως «H Μούμια» του 2017 πέφτει σε αυτό το είδος. Αλλά αυτό σύντομα πρόκειται να αλλάξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κρόου θα συνεργαστεί με τον Κέβιν Γουίλιαμσον, τον σεναριογράφο και παραγωγό των «Scream», ανάμεσα σε πολλά άλλα, για να πρωταγωνιστήσει σε ένα αρκετά μέτα θρίλερ, στο οποίο θα παίξει τον ρόλο ενός ηθοποιού ο οποίος φαίνεται πως αρχίζει να τα χάνει κατά την διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας, με την απομακρυσμένη από τον ίδιο κόρη του να ανησυχεί μήπως ο ίδιος άρχισε να πέφτει πάλι στους παλιούς εθισμούς του ή πρόκειται για κάτι πιο διαβολικό.

Διαβάστε ακόμα: Η συνέχεια του «Μονομάχου» προχωράει μπροστά

kevin williamson 607

Η ταινία μέχρι στιγμής δεν έχει κάποιο τίτλο ή ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά την σκηνοθεσία και το σενάριο της έχουν αναλάβει οι Τζόσουα Τζον Μίλερ και Μ. Α. Φόρτιν. Ο Γουίλιαμσον, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη παραγωγού, δήλωσε πως «είμαι αρκετά ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με τον Ράσελ, έναν από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς της εποχής μας. Οι Φόρτιν και Μίλερ έχουν μια αρκετά φρέσκια οπτική για την ταινία, και γνωρίζουμε πως μαζί θα κάνουμε κάτι το πραγματικά το τρομαχτικό και αξιομνημόνευτο.»

Οι Μίλερ και Φόρτιν πρόσφατα γύρισαν ένα ακόμα μέτα θρίλερ με τίτλο «The Final Girls», στο οποίο μια ομάδα νεαρών ατόμων παγιδεύονται σε μια 80s slasher ταινία και μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από αυτό παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα: To Σκοτεινό Σύμπαν της Universal ξαναζωντανεύει με το «The Invisible Man», αυτή τη φορά ως ταινία τρόμου