Buzz

Ο Τσάρλι Χάναμ είναι έτοιμος για να γίνει ο νέος Στιβ ΜακΚουίν

στα 10

O σταρ του Sons of Anarchy θα παίξει το ρόλο του Στιβ ΜακΚούιν στο ριμέικ του κλασικού «Πεταλούδα». Πόσα άγχη μαζεμένα σε μια πρόταση...

Ο Τσάρλι Χάναμ είναι έτοιμος για να γίνει ο νέος Στιβ ΜακΚουίν

Δεν θα μάθουμε ποτέ που ακριβώς θα βρισκόταν σήμερα η καριέρα του Τσάρλι Χάναμ, αν τελικά ήταν αυτός ο τυχερός (;) που θα έπαιζε τον κύριο Γκρέι στις «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι». Κατά βάθος δεν θέλαμε να ξέρουμε ούτε τότε, αφού η ίδια αίσθηση ανακούφισης που μοιάζει να έλουσε τον σταρ του Sons of Anarchy έλουσε κι εμάς που επιθυμούσαμε κάτι λιγότερο ξενέρωτο για τον Βρετανό που γνωρίσαμε στο «Queer As Folk» και πάντα πιστεύαμε ότι το «Nicholas Nickleby» δεν ήταν απλά μια ακόμη διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Καρόλου Ντίκενς.

Μετά την άρνηση του να κερδίσει το μερίδιο διασημότητας που τελικά κληρώθηκε στον Τζέιμι Ντόρναν, ο Χάναμ αγάπησε (όσο και εμείς) τον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, εξ ου και στεναχωρήθηκε που και το «Pacific Rim» και το «Crimson Peak» δεν πήγαν τόσο καλά όσο θα ήθελε ο δημιουργός του, περιμένει - μαζί μας - τι θα απογίνει με τον «Βασιλιά Αρθούρο» του Γκάι Ρίτσι, ενώ αποδέχθηκε μια σπάνια πρόταση - να πρωταγωνιστήσει στο πολυαναμενόμενο «The Lost City of Z» του Τζέιμς Γκρέι.

Δείτε ακόμη: Ο Τσάρλι Χάναμ και το σπαθί του στον «Βασιλιά Αρθούρο» του Γκάι Ρίτσι

Charlie Hunnam 607

Charlie Hunnam 607

Charlie Hunnam 607

Charlie Hunnam 607

Τίποτα από τα παραπάνω όμως δεν συναγωνίζεται τη φήμη που θέλει τον Χάναμ να είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για να παίξει στο ριμέικ του «Πεταλούδα» του 1973, στο ρόλο που έχει αφήσει κλασικό ο Στιβ ΜακΚουίν. Το ριμέικ της ταινίας του Φράνκλιν Τζ. Σάφνερ έχει αναλάβει σκηνοθετικά ο Δανός Μάικλ Νόερ (πιο γνωστός για τη συνσκηνοθεσία του «R» το 2010 μαζί με τον Τομπίας Λίντχολμ), το σενάριο υπογράφουν ο Ααρον Γκουζιλόφσκι του «Prisoners» και στην παραγωγή βρίσκουμε την ομάδα του «Λύκου της Wall Street».

Ο «Πεταλούδας» αφηγείται τις ασταμάτητες προσπάθειες ενός Γάλλου, του Ανρί Σαριέρ - γνωστού ως «Πεταλούδα» - να δραπετεύσει από τις απάνθρωπες φυλακές του Νησιού του Διαβόλου και θεωρείται μια από τις πιο κλασικές ταινίες του Στιβ ΜακΚουίν (προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα Α' Ανδρικού Ρόλου σε Δράμα). Μαζί του πρωταγωνιστούσε ο Ντάστιν Χόφμαν, ολοκληρώνοντας ένα ταιριαστό δίδυμο που τώρα θα τολμήσουν να συναγωνιστούν ο Τσάρλι Χάναμ με... παραμένει άγνωστο το όνομα του ηθοποιού που έχει επιλεγεί για το ρόλο του Χόφμαν.

Papillon 607

Papillon 607

Papillon 607

Ας αναμετρηθούν πρώτα τα κορμιά... Περισσότερα νέα για το νέο «Πεταλούδα» στις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: