Buzz

Η Κέιτ Μπλάνσετ κερνάει μπέργκερς τα ναυτάκια και παίζει ρώσικη ρουλέτα με αβγά στο σόου του Τζίμι Φάλον

στα 10

Η Κέιτ Μπλάνσετ, σε μεγάλα κέφια, ταΐζει στο στόμα τον Τζίμι Φάλον τα αγαπημένα της μπέργκερ, φλερτάρει κερνώντας και τα ναυτάκια του κοινού, πίνει μονορούφι την μπύρα της και προκαλεί τον παρουσιαστή σ' ένα παιχνίδι ρώσικης ρουλέτας με αβγά.

Η Κέιτ Μπλάνσετ κερνάει μπέργκερς τα ναυτάκια και παίζει ρώσικη ρουλέτα με αβγά στο σόου του Τζίμι Φάλον

Παραμονή του Memorial Day (συνέπεσε με το δικό μας «Αγιο Πνεύμα»), η Νέα Υόρκη ζούσε στο ρυθμό της Εβδομάδας Ενόπλων Δυνάμεων: στρατός, στόλος, αεροπορία - οι επίλεκτοι ήταν στην πόλη και ο Τζίμι Φάλον αποφάσισε να αφιερώσει μία εκπομπή του έχοντάς τους ως επίτιμους καλεσμένους στο κοινό.

Κινηματογραφικά όμως, μία άλλη, πολύ διαφορετική, επέλεση έρχεται δυναμικά: αυτή των «Ocean's 8», της heist movie θηλυκού γένους, που θέλει της Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ και την παρέα τους να πραγματοποιούν τη ληστεία του αιώνα.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: Από το 1 μέχρι το 8 είναι όλες υπέροχες στο νέο τρέιλερ του «Ocean's 8»!

Cate Blanchett Jimmy Fallon 607 1

Cate Blanchett Jimmy Fallon 607 2

Για αυτό λοιπόν η πρόσφατη Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Καννών, έχει επιστρέψει από την Κρουαζέτ κι, όχι μόνο δεν ξεκουράζεται μετά από 12 μέρες εντατικών υποχρεώσεων με το φεστιβάλ, αλλά έχει πέσει δυναμικά στην προώθηση της ταινίας.

Βρέθηκε λοιπόν καλεσμένη του Τζίμι Φάλον στο Tonight Show, τη βραδιά που όλο το αμφιθέατρο ήταν γεμάτο από στρατιώτες, ναύτες και αεροπόρους. Οχι μόνο δεν κώλωσε, αλλά φλέρταρε, γέλασε, έπαιξε παιχνίδια, κέρασε μπέργκερς και ήπιε την μπύρα της σαν το cool girl που σε προκαλεί σε στοίχημα σε μπαρ.

Δείτε κι αυτό: Ποια ήταν η έμπνευση της Κέιτ Μπλάνσετ για το look της στο «Ocean's 8»; Ο Κιθ Ρίτσαρντς!

Cate Blanchett Jimmy Fallon 607 3

Αρχικά, θέλησε να πείσει τον Φάλον ότι η Αυστραλία φτιάχνει τα καλύτερα μπέργκερς (όπου προσθέτουν αβγό μελάτο), κι επίσης ότι το πιο υπέροχο μπέργκερ της Νέας Υόρκης (Superiority Burger, στο ανατολικό Βίλατζ) είναι... vegeterian. Μετά από λογοπαίγνια, αστεία σεξουαλικά υπονοούμενα και φετιχιστικό τάισμα στο στόμα, η Μπλάνσετ πήρε την πιατέλα και κατευθύνθηκε στις κερκίδες. «Θα κεράσω τα ναυτάκια. Ο πατέρας μου ήταν στο ναυτικό» αποκάλυψε.

Αστεία, δυναμική, τολμηρή κι ακομπλεξάριστη, η οσκαρική ηθοποιός δεν έκανε πίσω σε τίποτα - κανένα αστείο, καμία πρόκληση.

Cate Blanchett Jimmy Fallon 607 4

Cate Blanchett Jimmy Fallon 607 5

Ακόμα κι αν η τελευταία θα κατέστρεφε το πρόγραμμά της. Μακιγιαρισμένη, στολισμένη και έτοιμη να μπει σε αεροπλάνο για την επόμενη στάση της περιοδείας της με την ταινία, αποδέχθηκε την πρόκληση του Φάλον να παίξουν 4 γύρους ρωσσικής ρουλέτας με αβγά: από τη 12άδα 8 αβγά είναι σφιχτά και 4 μελάτα. Διαλέγεις ένα στην τύχη και... δοκιμάζεις την τύχη σου, σπάζοντάς το στο κεφάλι σου. Ηταν τυχερή ώστε να μη χρειαστούν 2-3 ώρες ακόμα μακιγιάζ/κομμώσεων/γκαρνταρόμπας από την αρχή;

Κέιτ, είσαι υπέροχη.

Απολαύστε τα βίντεο:

.

.

Διαβάστε περισσότερα: