Buzz

«Castello Cavalcanti». Δείτε την καινούρια μικρού μήκους του Γουές Αντερσον

στα 10

Γυρίστηκε για λογαριασμό της Prada κι έκανε την πρεμιέρα του μόλις σήμερα στο φεστιβάλ της Ρώμης. Δείτε το στο flix.

«Castello Cavalcanti». Δείτε την καινούρια μικρού μήκους του Γουές Αντερσον

To Καστέλο Καβαλκάντι είναι (υποτίθεται) μια μικρή πόλη της Ιταλίας κι ο Τζεντ Καβαλκάντι ένας από τους πιο διάσημους οδηγούς αγώνων ταχύτητας. Το «Castello Cavalcanti» είναι η ταινία που τους ενώνει, ένα μικρού μήκους που διαδραματίζεται τον Σεπτέμβρη του 1955 στην διάρκεια του ράλι Molte Miglia.

Εξ αιτίας ενός ατυχήματος, ο Τζεντ θα μείνει κολλημένος στην μικρή Ιταλική πόλη και τα όσα θα συμβούν εκεί, θα είναι φυσικά βγαλμένα από το αναγνωρίσιμο, υπέροχο σύμπαν του Γουές Αντερσον.

Το φιλμ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο κολλητός του Γουές Τζέισον Σουόρτσμαν και η Τζιάντα Κολαγκράντε είναι γραμμένο επίσης από τον Αντερσον, φωτογραφημένο από τον Ντάριους Κόντζι, ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει κάνει ο Στέφανο Ορτολάνι και τα κοστούμια η Μιλένα Κανονέρο.

Εν αναμονή της καινούριας ταινίας του Αντερσον «The Grand Budapest Hotel» που θα ανοίξει το Φεστιβάλ του Βερολίνου πριν βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο, οι φαν του χιούμορ, του στιλ και του κουλ κόσμου του, πιθανότατα δεν θα μπορούσαν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο δώρο.

Δείτε το φιλμ στο βίντεο πιο κάτω.


Διαβάστε ακόμη:

2