Buzz

Ο Εντουαρτ Νόρτον παρουσιάζει το trailer της νέας ταινίας τρόμου (!) του Γουές Αντερσον

στα 10

Για πρώτη φορά πρωταγωνιστής του στον «Ερωτα του Φεγγαριού», αλλά από όσο φαίνεται από αυτούς που ήρθαν για να μείνουν στην κινηματογραφική του οικογένεια, ο Εντουαρτ Νόρτον μας κάνει την έκπληξη: αυτό είναι το νέο θρίλερ του Γουες Αντερσον!

Ο Εντουαρτ Νόρτον παρουσιάζει το trailer της νέας ταινίας τρόμου (!) του Γουές Αντερσον

Φυσικά πρόκειται για παρωδία. Οικοδεσπότης του Saturday Night Live, ο Εντουαρτ Νόρτον, ο οποίος μετά το «Moonrise Kingdom» πρωταγωνιστεί και στο «The Grand Budapest Hotel», την νέα ταινία του Γουές Αντερσον, έστησε μία παρωδία: ένα trailer για το πώς θα έμοιαζε μία ταινία τρόμου αν τη σκηνοθετούσε με την τρυφερή, παστέλ ματιά του ο αγαπημένος μας σκηνοθέτης.

Ο Νόρτον δεν σατίρισε μόνο τον Αντερσον. Ξεκίνησε από τον εαυτό του, αυτοσαρκαζόμενος τα πόσα χρόνια προετοιμαζόταν για να βρεθεί στη σκηνή του Saturday Night Live, ενώ του είχε γίνει πρόταση από το 2000. «Τους εξήγησα ότι εγώ είμαι ηθοποιός μεθόδου και χρειάζομαι χρόνο. Με ρώτησαν πόσο θα μου πάρει, τους είπα 13 χρόνια, μου πρότειναν το Σάββατο 26 Οκτωβρίου του 2013. Για αυτό δεν κάνω τελευταία πολλές ταινίες - κάνω πρόβες για την αποψινή εμφάνισή μου!»

Εκτός από το trailer του «The Midnight Coterie of Sinister Intruders» (Η Μεταμεσονύχτια Λέσχη των Σατανικών Εισβολέων), της ταινίας τρόμου του Αντερσον, στην οποία ο Νόρτον παίζει άψογα τον Οουεν Γουίλσον, ο οικοδεσπότης πλημμύρισε τη βραδιά με τις διαβόητες μιμήσεις του: Γούντι Αλεν, Ιαν ΜακΚέλεν, Ντάστιν Χόφμαν στον «Ανθρωπο της Βροχής».

Το trailer του Αντερσον όμως ήταν όλα τα λεφτά. Ειδικά τα γράμματα μεταξύ των δολοφόνων και των θυμάτων, η είσοδος της «Τίλντα Σουίντον», και η κριτική των New York Times με την οποία... οφείλουμε να συμφωνήσουμε: «You had us at Wes Anderson!»

Δείτε τα βίντεο:


.


.


.

Περισσότερος Γουές Αντερσον: