Industry

Πάρτε την ασπίδα σας και δείτε πρώτοι το «Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα»

στα 10

Σασπένς, χιούμορ, δράση, ένας κλασικός υπερήρωας, «ανακαινισμένος», με νέους φίλους κι έναν παλαιόθεν κακό. Το «Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα» έρχεται σε μια προβολή, για τα μάτια σας μόνο!

Flix Team
Πάρτε την ασπίδα σας και δείτε πρώτοι το «Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα»

Αν η πρώτη ταινία του «Captain America» ήταν σχεδόν μια ταινία ρετρό, στο σίκουελ, «Captain America: The Winter Soldier» που βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Απριλίου από τη Feelgood, ο υπερήρωας ζει απόλυτα στο τώρα: μπορεί οι παλιοί του φίλοι να έχουν φύγει από καιρό, έχει όμως πλέον καινούριους, όπως την Black Widow της Σκάρλετ Τζοχάνσεν, τον Νίκ Φιούρι του Σάμιουελ Τζάκσον και τον Αντονι Μάκι στο ρόλο του Falcon. Φυσικά, έχει και καινούριους εχθρούς: Μια συνωμοσία που έχει στόχο την οργάνωση S.H.I.E.L.D. κι έναν εξαιρετικό, επικίνδυνο αντίπαλο που δεν δείχνει να φοβάται την ασπίδα του Captain America κι ακούει στο όνομα Στρατιώτης του Χειμώνα. Εχει επίσης έναν εξαιρετικό guest star, τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ σε έναν ρόλο που πιθανότατα κρύβει περισσότερα απ΄όσα αποκαλύπτει και δυο καινούριους σκηνοθέτες, τους Αντονι και Τζο Ρούσο (κάποτε είχαν γυρίσει το «Welcome to Collinwood» και το «You, me and Dupree», αλλά εδώ και χρόνια δουλεύουν στην τηλεόραση), που δίνουν βάση στη δράση και το θέαμα, στον δρόμο που άνοιξαν οι «Avengers».

captain03

Πού συναντάμε τον υπερήρωα στη νέα ταινία; Δυο χρόνια μετά τις περιπέτειες των «Avengers», ο Στιβ Ρότζερς ζει ήσυχα και ειρηνικά στη Γουόσινγκτον, προσπαθώντας να προσαρμοστεί στη σύγχρονη πραγματικότητα. Ωστόσο, μετά από μια επίθεση που δέχεται η S.H.I.E.L.D., ο Ρότζερς βρίσκεται, πριν το καταλάβει, μπλεγμένος σ’ ένα μυστήριο που απειλεί ολόκληρη την ανθρωπότητα. Μαζί με τη Νατάσα Ρομανόφ και τη βοήθεια του Falcon, ο Captain America θα προσπαθήσει ν’ αποκαλύψει τη δολοπλοκία, ενάντια σ’ έναν απρόσμενο κι ως τώρα αήττητο αντίπαλο.

captain04

Το Flix και η Feelgood θέλουν να βοηθήσετε τον Captain America στις προσπάθειές του και, γι’ αυτό, σας χαρίζουν 20 διπλές προσκλήσεις, για να παρακολουθήσετε σε avant-premiere το «Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα», τη Δευτέρα, 31 Μαρτίου, στο Village at the Mall, αίθουσα V-Max, στις 20.30 (ώρα προσέλευσης 20.00). Για να διεκδικήσετε μια από τις 20 διπλές προσκλήσεις, μπείτε στη σελίδα μας στο facebook, κάντε share, like ή comment κάτω από το post και πάρτε μέρος στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα ισχύσει μέχρι και το Σάββατο, 29 Μαρτίου και οι νικητές θα ενημερωθούν με direct message.

Διαβάστε ακόμα:

Το «Captain America: The Winter Soldier» βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Απριλίου από τη Feelgood.