Buzz

«Αν σε πυροβολούν, είναι κακοί!» Νέο clip από το «Captain America: The Winter Soldier»

στα 10

Σασπένς, χιούμορ, δράση, ένας κλασικός υπερήρωας, «ανακαινισμένος», με νέους φίλους κι έναν παλαιόθεν κακό. Το «Captain America: The Winter Soldier» έρχεται τρέχοντας!

«Αν σε πυροβολούν, είναι κακοί!» Νέο clip από το «Captain America: The Winter Soldier»

Αν η πρώτη ταινία του «Captain America» ήταν σχεδόν μια ταινία ρετρό, στο σίκουελ, «Captain America: The Winter Soldier» που βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Απριλίου από τη Feelgood, ο υπερήρωας ζει απόλυτα στο τώρα: μπορεί οι παλιοί του φίλοι να έχουν φύγει από καιρό, έχει όμως πλέον καινούριους, όπως την Black Widow της Σκάρλετ Τζοχάνσεν, τον Νίκ Φιούρι του Σάμιουελ Τζάκσον και τον Αντονι Μάκι στον ρόλο του Falcon. Φυσικά, έχει και καινούριους εχθρούς: Μια συνωμοσία που έχει στόχο την οργάνωση S.H.I.E.L.D. κι έναν εξαιρετικό, επικίνδυνο αντίπαλο που δεν δείχνει να φοβάται την ασπίδα του Captain America κι ακούει στο όνομα Winter Soldier. Εχει επίσης έναν εξαιρετικό guest star, τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ σε έναν ρόλο που πιθανότατα κρύβει περισσότερα απ΄όσα αποκαλύπτει και δυο καινούριους σκηνοθέτες, τους Αντονι και Τζο Ρούσο (κάποτε είχαν γυρίσει το «Welcome to Collinwood» και το «You, me and Dupree», αλλά εδώ και χρόνια δουλεύουν στην τηλεόραση), που δίνουν βάση στη δράση και το θέαμα, στον δρόμο που άνοιξαν οι «Avengers».

Πού συναντάμε τον υπερήρωα στη νέα ταινία; Δυο χρόνια μετά τις περιπέτειες των «Avengers», ο Στιβ Ρότζερς ζει ήσυχα και ειρηνικά στη Γουόσινγκτον, προσπαθώντας να προσαρμοστεί στη σύγχρονη πραγματικότητα. Ωστόσο, μετά από μια επίθεση που δέχεται η S.H.I.E.L.D., ο Ρότζερς βρίσκεται, πριν το καταλάβει, μπλεγμένος σ’ ένα μυστήριο που απειλεί ολόκληρη την ανθρωπότητα. Μαζί με τη Νατάσα Ρομανόφ και τη βοήθεια του Falcon, ο Captain America θα προσπαθήσει ν’ αποκαλύψει τη δολοπλοκία, ενάντια σ’ έναν απρόσμενο κι ως τώρα αήττητο αντίπαλο.

Πώς θα μπορεί, ανά πάσα στιγμή, ο Captain America να αναγνωρίζει ποιοι απ’ όσους βρίσκονται στο κατόπι του είναι καλοί και ποιοι κακοί; Η συμβουλή στο στον Falcon είναι απλή και άμεση: «Αν σε πυροβολούν, είναι κακοί!»

Δείτε παρακάτω το αποκλειστικά υποτιτλισμένο clip από το «Captain America: The Winter Soldier»

Διαβάστε ακόμα:

Το «Captain America: The Winter Soldier» βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Απριλίου από τη Feelgood.


captain01

captain02

captain03

captain04

captain05

captain06