Buzz

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι στο μενού, στο «Burnt»

στα 10

Το πρώτο τρέιλερ του μαγειρικού δράματος του του Τζον Γουέλς, μας ανοίγει την όρεξη.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι στο μενού, στο «Burnt»

Κάποτε λεγόταν «Chef» και σκηνοθέτης θα ήταν ο Ντέρεκ Σιανφράνς, όμως τελικά γυρίστηκε από τον σκηνοθέτη του «August, Osage County» κρατώντας όμως το βασικό συστατικό που δεν είναι άλλο από τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Εδώ υποδύεται έναν star chef που ξεπερνά εύκολα τα όρια και είναι συνηθισμένος σε κρίσεις δραματικής υπερβολής και λάθος κινήσεις, κάτι που θα του στοιχίσει την καριέρα του.

Αποφασισμένος να κάνει μια καινούρια αρχή θα βάλει στόχο όχι μόνο να ανοίξει ένα καινούριο εστιατόριο στο Παρίσι, μα και να κερδίσει τρία αστέρια Michelin σε ένα στοίχημα με τον εαυτό του και το μαγειρικό κατεστημένο.

Burnt 607

Το πρώτο τρέιλερ κάνει το φιλμ να μοιάζει με κάτι σαν το «Whiplash» ή το «Ρόκι» στην κουζίνα, αλλά ομολογούμε ότι κάνει τους κινηματογραφικούς σιελογόνους αδένες μας να λειτουργούν.

Εκτός από τον Μπράντλεϊ Κούπερ στο «Burnt» πρωταγωνιστούν, η Σιένα Μίλερ, ο Ομάρ Σι, ο Ντάνιελ Μπρουλ, η Ούμα Θέρμαν, πιπεριές, κολοκυθάκια, λαχταριστά κομμάτια κρέατος, μπαχαρικά και μερικά εξαιρετικά κοφτερά ατσάλινα μαχαίρια.

Φάτε μάτια ψάρια –κι όχι μόνο- πιο κάτω!


Δείτε ακόμη: