Buzz

Ο Μπράιαν Κοξ υποστηρίζει την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ

στα 10

Αλλον έναν σύμμαχο βρήκε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, μετά και τις αντιδράσεις για τις τρανσοφοβικές της δηλώσεις, στο πρόσωπο του Μπράιαν Κοξ.

Ο Μπράιαν Κοξ υποστηρίζει την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ

Κι άλλος ένας ηθοποιός υπερασπίζεται την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ μετά τις τρανσοφοβικές της δηλώσεις.

Ο Μπράιαν Κοξ, ο πρωταγωνιστής της πολυβραβευμένης σειράς του HBO «Succession», δήλωσε πρόσφατα αποτροπιασμένος με το πώς ο κόσμος συμπεριφέρεται στην Ρόουλινγκ λέγοντας πως ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει τη γνώμη του. «Δεν μου αρέσει ο τρόπος που της φέρθηκαν, στην πραγματικότητα. Νομίζω ότι δικαιούται τη γνώμη της, δικαιούται να λέει αυτό που νιώθει. Ως γυναίκα, δικαιούται πολύ να πει τι νιώθει για το σώμα της. Δεν υπάρχει κανείς καλύτερος να το πει αυτό, ως γυναίκα. Ετσι, πιστεύω ότι οι άνθρωποι ήταν λίγο κακοί σχετικά με τη στάση τους απέναντι στον Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.»

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να μιλήσει ενάντια στην Τζ. Κ. Ρόουλινγκ

brian cox

Ανάμεσα στους υποστηριχτές της συγγραφέα ήταν και ο Ρέιφ Φάινς, ο οποίος πρωταγωνίστησε στον ρόλο του Βόλντεμορτ στις ταινίες. «Δεν μπορώ να καταλάβω όλα αυτά τα βιτριολικά σχόλια προς αυτήν. Μπορώ να καταλάβω την έντονη διαφωνία, αλλά βρίσκω αυτή την εποχή του να κατηγορούμε κάποιον και να τον καταδικάζουμε παράλογη. Βρίσκω το επίπεδο με το οποίο ο κόσμος εκφράζεται για τις απόψεις οι οποίες διαφέρουν από τις δικές του, και τον βίαιο τρόπο έκφρασης απέναντι στους άλλους, ενοχλητικό», είχε δηλώσει παλιότερα ο Φάινς.