Buzz

Ο Μπραντ Πιτ σώζει μικρή θαυμάστρια

στα 10

Ο Μπραντ Πιτ έτρεξε να βοηθήσει ένα μικρό κοριτσάκι που παγιδεύθηκε σε φράχτη προσπαθώντας να κλέψει μια ματιά από τα γυρίσματα του «Allied».

Ο Μπραντ Πιτ σώζει μικρή θαυμάστρια

Στους Κανάριους Νήσους βρισκεται αυτή την περίοδο ο Μπραντ Πιτ, γυρίζοντας την νέα ταινία εποχής του Ρόμπερτ Ζεμέκις «Allied», δίπλα στην Μαριόν Κοτιγιάρ. Η ταινία (που λεγόταν πριν «Five Seconds of Silence»), είναι ένα μελόδραμα του Β' Παγκόσμιου, γραμμένο από τον οσκαρικό Στιβ Νάιτ του «Eastern Promises», του «Locke» και, πιο πρόσφατα, του «Burnt». Το φιλμ παρακολουθεί δυο κατασκόπους που ερωτεύονται στη διάρκεια μιας αποστολής εναντίον ενός Γερμανού αξιωματικού. Εκείνος Αμερικανός, εκείνη Γαλλίδα. Θα συναντηθούν στη Βόρεια Αφρικη και θα παντρευτουν, αλλά γρήγορα ο έρωτάς τους απειλείται, όταν ο Μπραντ Πιτ ανακαλύπτει ότι η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι διπλός πράκτορας κι ότι εκείνος έχει εντολή να τη σκοτώσει.

Δείτε κι αυτό: Ολη η ομορφιά στην οθόνη. Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ μαζί στη νέα ταινία του Ζεμέκις**

brad pitt saves little girl 607 1

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων την Κυριακή 22 Μαΐου, πλήθος συγκεντρωμένων θαυμαστών πλησίασε το σετ και προσπάθησε να κλέψει μια ματιά και μια φωτογραφία του Μπραντ Πιτ - άλλωστε μόνο ένας φράχτης τους χώριζε από τον χολιγουντιανό σταρ. Κι αυτό προκάλεσε υστερία. Και παραλίγο κι ένα ατύχημα.

Ενα μικρό κοριτσάκι σκαρφάλωσε το φράχτη και βρέθηκε παγιδευμένο ανάμεσα στο πλήθος που άρχισε να σπρώχνει και το συρματόπλεγμα, σύμφωνα με δημοσίευμα του ρεπόρτερ του «Canarias7.es». Ο Πιτ, πατέρας 6 παιδιών κι ο ίδιος, είδε το περιστατικό και έτρεξε να τη βοηθήσει. Με τη βοήθεια του ίδιου και του σωματοφύλακά του, το κοριτσάκι κατέβηκε με ασφάλεια κι επέστρεψε στην μαμά του.

«Δεν περιμένεις από έναν σταρ να αντιδράσει έτσι» είπε ένας αυτόπτης μάρτυτας. «Ηταν μία πολύ ανθρώπινη αντανακλαστική κίνηση. Μόνο ένας πατέρας θα το έκανε...». Ή ο Χιου Τζάκμαν!

brad pitt saves little girl 607 2

brad pitt saves little girl 607 3

brad pitt saves little girl 607 4

Το «Allied» έχει ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2016

Διαβάστε περισσότερα: