Buzz

Ο Χιου Τζάκμαν σώζει τα παιδιά του κι έναν άγνωστο από πνιγμό

στα 10

Ξαφνικό δυνατό ρεύμα προκάλεσε επικίνδυνα κύματα στην παραλία Μπόντι απειλώντας κολυμβητές και σέρφερ. Ανάμεσά τους ο Χιου Τζάκμαν, ο οποίος όρμησε για να σώσει τα παιδιά του και όσους ακόμα μπορούσε...

Ο Χιου Τζάκμαν σώζει τα παιδιά του κι έναν άγνωστο από πνιγμό

Κανένας Wolverine. Ο Χιου Τζάκμαν ανακυρήχθηκε αυτόφωτος ήρωας, χθες Σάββατο 26 Μαρτίου, όταν, σύμφωνα με τις τηλεοπτικές ειδήσεις της Αυστραλίας «9 News», ακολουθώντας το πατρικό του ένστικτο: σώζοντας τη ζωή των παιδιών του αλλά και μερικών ακόμα κολυμβητών και σέρφερς που ήρθαν αντιμέτωποι με ξαφνικό επικίνδυνο ρεύμα στην παραλία Μπόντι.

Χθες ήταν η πρώτη μέρα διακοπών του Τζάκμαν μετά τη promotional tour του «Eddie the Eagle» και βρισκόταν στην Bondie Beach για να κάνει σερφ με τα παιδιά του: τη 10χρονη Εϊβα και τον 15χρονο Οσκαρ).

Μόνο που η θάλασσα άλλαξε, τα ρεύματα δυνάμωσαν και προκλήθηκε πανικός. Ο Τζάκμαν βούτηξε αρχικά προς την κόρη του και σ' έναν άγνωστο άντρα που προσπαθούσε κι εκείνος να βοηθήσει το μικρό κορίτσι και τους έβγαλε και τους δύο στα ρηχά.

Διαβάστε ακόμα: Ο Χιου Τζάκμαν συνεχίζει να ποστάρει στο Instagram τη μάχη του με τον καρκίνο

hugh jackman-saves son

Μετέπειτα πήγε στο γιο του και τον σταθεροποίησε πάνω στη σανίδα του, βοηθώντας δυο τρεις ακόμα κολυμβητές στο δρόμο του.

Ο ηθοποιός ήταν τόσο ταραγμένος αμέσως μετά που δεν μπορούσε να μιλήσει κι, όπως ήταν φυσικό, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις σε ρεπόρτερ που βρέθηκε εκεί.

Σύμφωνα με το «9 News Australia» οι ναυαγοσώστες ανέλαβαν αμέσως μετά και έκαναν δεκάδες διασώσεις με jet ski και σκάφη, ενώ η παραλία έκλεισε γιατί κρίθηκε επικίνδυνη.

hugh jackman-saves son 2

Ο Πίτερ Ανταμ, ο άντρας που προσπαθούσε να βοηθήσει την κόρη του Τζάκμαν, περιέγραψε στο «9 News» ότι ο 47χρονος ηθοποιός «ήρθε ορμητικά κι άρπαξε τα μπράτσα και των δύο για να τους τραβήξει στα ρηχά, κι αμέσως μετά έτρεξε στο γιο του...»

Εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε ότι και τα δύο παιδιά είναι καλά κι ότι ο Τζάκμαν δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο. Μόνο που το αυτονόητο των γυμνασμένων κι έτοιμων για το επόμενο blockbuster χολιγουντιανών πρωταγωνιστών αποδεικνύεται πολύ πιο χρήσιμο από το δικό μας...


Διαβάστε περισσότερα: