Buzz

Ο Χιου Τζάκμαν συνεχίζει να ποστάρει στο Instagram τη μάχη του με τον καρκίνο

στα 10

Οχι, όχι μην ανησυχείτε. Δεν πρόκειται για κάτι θανάσιμο, αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο σοβαρό. Ο Χιου Τζάκμαν υποφέρει από καρκινώματα του δέρματος και κάθε φορά που αφαιρεί ένα, ποστάρει στο Instagram μια φωτογραφία. Ετσι, ως υπενθύμιση θνησιμότητας.

Ο Χιου Τζάκμαν συνεχίζει να ποστάρει στο Instagram τη μάχη του με τον καρκίνο

Για πέμπτη φορά, ο 47χρονος Wolverine των «X-Men» έρχεται αντιμέτωπος με κάτι που του χτυπάει το καμπανάκι της θνησιμότητας. Τον Νοέμβριο του 2013, ο Χιου Τζάκμαν είχε αποκαλύψει ότι αφήρεσε ένα καρκίνωμα από την μύτη του, ποστάροντας τη φωτογραφία της επέμβασης στο λογαριασμό του στο Instagram, κι από τότε, κάθε φορά που κάτι παρόμοιο ξαναεμφανίζεται, συνεχίζει να ποστάρει, προσπαθώντας να αφυπνίσει τους θαυμαστές του και τον κίνδυνο της έκθεσης στον ήλιο.

Λεζάντα στη φωτογραφία: «Να τι παθαίνει κανείς αν δεν φοράει αντιηλιακό. Ακόμα ένα βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Η πιο ήπια μορφή καρκίνου, αλλά παραμένι μορφή καρκίνου. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ!»

Hugh Jackman cancer 607

Η μορφή αυτή καρκίνου του δέρματος, από όσα διαβάζουμε, είναι ήπια και δεν οδηγεί σε μεταστάσεις ή κάτι πιο επικίνδυνο. Αν όμως δεν την αντιμετωπίσει κανείς έγκαιρα μπορεί να προκαλέσει εξάπλωση του καρκίνου στο δέρμα και μόνιμη παραμόρφωση.

Τα βασικοκυτταρικά καρκινώματα έχουν την μορφή πληγής, ουλής, κοκκινίλας, ροζ στιγμάτων, μικρών δερματικών εξογκωμάτων. Προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο.

Η σύζυγος του Χιου Τζάκμαν είχε δει την πρώτη ελιά και τον ανάγκασε να εξετάσει το ενδεχόμενο κακοήθειας.

«Ηταν απλά μία κόκκινη κουκίδα στη μύτη μου και εγώ πίστευα ότι κάπου τραυματίστηκα γυρίζοντας μία action σκηνή στο Wolverine. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου, που με ώθησε να κάνω εξετάσεις. Γιατί ήταν καρκίνωμα...»

Διαβάστε περισσότερα: