Buzz

O Μπραντ Πιτ δεν μπορεί να γίνει ένορκος!

στα 10

Οπως κάθε Αμερικάνος πολίτης, έτσι και ο Μπραντ Πιτ οφείλει να παραστεί ως ένορκος στο δικαστήριο αν κληθεί. Μόνο που οι δικαστές έχουν αντίθετη γνώμη...

O Μπραντ Πιτ δεν μπορεί να γίνει ένορκος!

Με αφορμή την κλήση του για μια υπόθεση που θα δικαζόταν σε δικαστήριο του Λος Αντζελες, ο Μπραντ Πιτ έμαθε ότι παρά την υποχρέωσή του απέναντι στο δικαστικό σύστημα, δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει ένορκος...

«Δεν μπορείς να βάλεις τον Μπραντ Πιτ στη θέση ενός ενόρκου και να πιστέψεις ότι οι υπόλοιποι 11 ένορκοι θα τον αγνοήσουν», δήλωσε ο δικηγόρος Γουίλιαμ Λάιβλι. «Είναι φυσικό πως όλοι οι υπόλοιποι ένορκοι θα κοιτάζουν συνεχώς πως αντιδρά ο Μπραντ Πιτ σε ό,τι λέγεται μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου και θα επηρεαστούν από τις απόψεις του όταν θα συγκεντρωθούν κεκλεισμένων των θυρών για να βγάλουν την απόφασή τους. Είναι μια από αυτές τις καταστάσεις όπου λες "Δεν θα σε χρησιμοποιήσουμε, γιατί το όλο πράγμα θα καταλήξει να αφορά εσένα".»

Σύμφωνα με την Mail Online, o Πιτ κλήθηκε στην απαραίτητη συνέντευξη που προηγείται της επιλογής των ενόρκων, αλλά τελικά απορρίφθηκε από τους υπεύθυνους. Αλλες πηγές υποστηρίζουν πως ο αποκλεισμός του από τα χρέη του ενόρκου έγινε επειδή κάθε ένορκος οφείλει να είναι παρών σε όλη τη διαδικασία εκδίκασης μιας υπόθεσης, πράγμα που θα ήταν αδύνατον για έναν ηθοποιό και σταρ της κλάσης του Πιτ που βρίσκεται συνεχώς σε γυρίσματα, αν και ο ίδιος θα επιθυμούσε να αναλάβει την ευθύνη αν επρόκειτο για μια σύντομη υπόθεση.

Κρίμα, και θα είχε πραγματικό ενδιαφέρον να δούμε τις αντιδράσεις ενός δικαστηρίου απέναντι σε έναν τόσο διάσημο ένορκο!

Διαβάστε ακόμη: