Buzz

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης κι ο Τζον Χαμ τραγουδούν το «We Are The World» γιατί... μπορούν!

στα 10

Eνα αναπάντεχο δίδυμο ξεκίνησε το φεστιβάλ Bonnaroo: οι Ζακ Γαλιφιανάκης και Τζον Χαμ ανέβηκαν στην σκηνή και ζέσταναν το πλήθος τραγουδώντας το... «We Are the World». Περιμένατε κάτι λιγότερο σουρεάλ;

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης κι ο Τζον Χαμ τραγουδούν το «We Are The World» γιατί... μπορούν!

Ο πρωταγωνιστής των «Mad Men» (που έχει αποδείξει ότι αγαπά πολύ την κωμωδία), Τζον Χαμ, κι ο Ζακ Γαλιφιανάκης έκαναν την μεγάλη έκπληξη το Σάββατο το βράδυ, στην έναρξη του Bonnaroo Music and Arts Festival. Εμφανίστηκαν στο κοινό και ξεκίνησαν το Throwback SuperJam Dance Party με ένα πραγματικό... throwback στα 80ς.

O Γαλιφιανάκης ξεκίνησε να απαγγέλει με στόμφο τους στίχους του διάσημου φιλανθρωπικού ύμνου του USA For Africa που είχαν γράψει οι Μάικλ Τζάκσον και Λάινελ Ρίτσι (και την παραγωγή είχε κάνει ο Κουίνσι Τζόουνς) το 1985 για την ανακούφιση της χτυπημένης από λειψυδρία Αιθιοπίας (και των φτωχικών χωρών της Αφρικής γενικότερα). Το κοινό άρχισε να καταλαβαίνει το αστείο και να σιγοντάρει, όταν ο Χαμ έκανε κι αυτός την εμφάνισή του από τα παρασκήνια τραγουδώντας.

Δείτε ακόμα: Τραγουδάτε στο μπάνιο; Μερικοί σταρ θα σας εκπλήξουν!

Zack & Jon We Are the World 607 1

Οι δύο κωμικοί βρισκόντουσαν έτσι κι αλλιώς στο line up των κωμικών stand ups στην «comedy tent» του φεστιβάλ, αλλά η εμφάνισή τους στην μουσική σκηνή ήταν η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς. Φημολογείται ότι οι δύο σταρς έχουν γίνει φίλοι μετά τα γυρίσματα του «Keeping Up With The Joneses» του Γκρέγκορι Μοτόλα και πρέπει να περιμένουμε κι άλλες κοινές εμφανίσεις τους στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζον Χαμ, ο Ζακ Γαλιφιανάκης κι όλα τα πλάσματα του βυθού στη νέα ταινία του Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ

Zack & Jon We Are the World 607 2

Κατά τ' άλλα, το σαββατόβραδο στο Bonnaroo είχε επιτυχία καθώς οι Chance The Rapper, Cherub, SZA, ο DMC των Run-DMC κι ο Rob Trujillo, μπασίστας των Metallica, ήταν μερικά άλλα ονόματα που διασκεύασαν ρετρό επιτυχίες (από το «Summertime» του Fresh Prince, μέχρι τα «Under Pressure», «Walk This Way», «Eye of the Tiger»).

Δείτε το βίντεο:

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: