Οι αρκούδες επιστρέφουν στις αφίσες του 69ου Φεστιβάλ Βερολίνου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ 19 DEC 2018  /  Flix Team

Για άλλη μια φορά οι αρκούδες καταλαμβάνουν τους δρόμους της γερμανικής πρωτεύουσας, μέσα από τις αφίσες της 69ης Berlinale. Κρύβουν όμως ένα μυστικό...

Οπως θέλει η παράδοση των τελευταίων ετών, οι αρκούδες, σύμβολο του Φεστιβάλ Βερολίνου, ετοιμάζονται να ξεχυθούν στους δρόμους της γερμανικής πρωτεύουσας, εν αναμονή της προσεχούς, 69ης Berlinale, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 17 Φεβρουαρίου του 2019.

Διαβάστε ακόμη: To «Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών» του Σύλλα Τζουμέρκα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στη Berlinale

Κι όπως περιγράφει ο διευθυντής του Φεστιβάλ, Ντίτερ Κόσλικ, η φετινή καμπάνια αναλαμβάνει να αποκαλύψει το μυστικό πίσω από τα αξιολάτρευτα αρκούδια που φιλοξενούσαν οι αφίσες των προηγούμενων ετών (μπορείτε να τις δείτε εδώ κι εδώ): τα πρόσωπα που κρύβονται μέσα στα γούνινα κοστούμια εκπροσωπούν όλους αυτούς που έχουν μετατρέψει την Berlinale στο πιο δημοφιλές στο κοινό κινηματογραφικό φεστιβάλ στον κόσμο: τους φανατικούς θαυμαστές της.

Υπεύθυνο για τον σχεδιασμό των πόστερ είναι και φέτος το ελβετικό πρακτορείο Velvet, ενώ τα χνουδωτά κοστούμια προέρχονται από τη συλλογή του θεάτρου Luzerner.

Δείτε και τις έξι φετινές αφίσες παρακάτω.

Berlinale poster 607

Berlinale poster 607

Berlinale poster 607

Berlinale poster 607

Berlinale poster 607

Berlinale poster 607

Διαβάστε ακόμη

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.