Buzz

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς έχει τον (16χρονο) σωσία του

στα 10

Χωράει αυτός ο κόσμος δύο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς; Πάντως ο 16χρονος doppelganger του ηθοποιού διεκδικεί τη θέση του στα media και... στις καρδιές των fans!

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς έχει τον (16χρονο) σωσία του

Θα πίστευε κανείς ότι το ψιλόλιγνο σουλούπι του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, το παράξενο πρόσωπο με το μακρόστενο σχήμα, το πλατύ στόμα, τα σχιστά μάτια, είναι χαρακτηριστικά τόσο ιδιαίτερα που δεν μπορούν να επαναληφθούν. Και όμως, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς έχει το δικό του σωσία, στο πρόσωπο ενός 16χρονου αγοριού, ονόματι Τάιλερ Μισέλ, που δεν έχει καμιά άλλη αξίωση στη δόξα, παρά ότι είναι φτυστός με τον διάσημο ηθοποιό, σε εφηβική βερσιόν.

Διαβάστε ακόμη: Κι αν τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς τον έλεγαν… Μήτσο, θα ήταν το ίδιο γοητευτικός;

Φυσικά ο Τάιλερ Μισέλ εκμεταλλεύεται την ομοιότητα στο έπακρο, διασκεδάζοντας το ξαφνικό του celebrity status. Ο λογαριασμός του στο instagram έχει ήδη 20.000 followers, οι οποίοι εκεί μπορούν να χαζέψουν άφθονες φωτογραφίες του Τάιλερ, μπερδεμένες ανάμεσα σε ελαφρές τσόντες, selfies, μπυροποσίες κι όλα τα χαρακτηριστικά ενός εφηβικού account. Ο Τάιλερ Μισέλ διευκρινίζει ότι δεν παίρνει στα σοβαρά την ομοιότητά του με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς αλλά απολαμβάνει τη δημοτικότητά του: «Υπάρχει κόσμος που μου στέλνει μηνύματα,» λέει το αγόρι στη βρετανική Telegraph, «ιδιαίτερα τώρα μου γράφουν ότι έπρεπε να έχω κερδίσει εγώ το Οσκαρ Α' Ανδρικού κι όχι ο Εντι Ρέντμεϊν. Και κορίτσια από τη Βραζιλία μου γράφουν ότι θέλουν να έρθουν να με γνωρίσουν στην Αγγλία. Εγώ δεν τους απαντώ τίποτα, τι να πω, είμαι απλώς ένας έφηβος που ζω σπίτι μου.»

κάμπερμπατς 607

Ο ίδιος ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς δεν έχει ακόμα σχολιάσει τον «άλλο του εαυτό», κρίνοντας όμως από το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει γενικώς, φανταζόμαστε ότι κάτι τέτοιο είναι μόνο θέμα χρόνου.

Διαβάστε ακόμη: