Buzz

Προς απανταχού cumberbitches: Ο Μπένεντικτ παντρεύτηκε!

στα 10

Μα πώς τα προλαβαίνει; Ανάμεσα σε τρέχοντες κι επόμενους ρόλους, οσκαρικές καμπάνιες, ακτιβισμό και μιντιακή παραζάλη, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς παντρεύτηκε την καλή του, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Προς απανταχού cumberbitches: Ο Μπένεντικτ παντρεύτηκε!

Ο Μπένεντικ Κάμπερμπατς κι η θεατρική σκηνοθέτης Σόφι Χάντερ, περίπου ένα χρόνο απ’ όταν έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, παντρεύτηκαν με παπά και με κουμπάρο (πράγματι), χτες, Σάββατο, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (λίγο σαχλή η επιλογή;). Ο γάμος τους έγινε, απροειδοποίητα, στο Μότιστοουν, μια μικρή πόλη στη Νήσο του Γουάιτ, στην Εκκλησία των Αγίων Πέτρου και Παύλου, με προσκεκλημένους 100 φίλους και συγγενείς.

Διαβάστε ακόμη: Oscars 2015, προγνωστικά, κουτσομπολιά και ανυπομονησία!

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν, φυσικά, ο Μάρτιν Φρίμαν, σταθερός συμπρωταγωνιστής του ως Γουάτσον στο «Sherlock», ο οποίος, άλλωστε, πέρσι είχε τον Κάμπερμπατς / Σέρλοκ ως κουμπάρο στο δικό του, τηλεοπτικό γάμο σε επεισόδιο της σειράς. Μετά την τελετή, η παρέα το γιόρτασε στην Επαυλη Μότιστοουν, η οποία τυχαίνει ν’ ανήκει ήδη από το 1860 στην οικογένεια της Χάντερ, με πρώτο ιδιοκτήτη τον Βαρόνο προ-προπάππο της. Εντελώς παραδοσιακά, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Νοέμβριο, με αναγγελία στους London Times, ενώ η Σόφι Χάντερ είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

μπένεντικτ κάμπερμπατς 607

«Είναι πραγματικά cool», λέει ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς για τη γυναίκα του κι αυτό είναι πραγματικά ένα γλυκύτατο κομπλιμέντο από τον τόσο cool ηθοποιό. Κι αν ακόμη φωτογραφίες του γάμου δεν έχουν κυκλοφορήσει – ούτε και θα κυκλοφορήσουν ποτέ, πιθανότατα – ξέρουμε, πια, με βεβαιότητα ποια θα του κρατάει το χέρι στην προσεχή απονομή των Βραβείων Οσκαρ, όπου ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς είναι φαβορί για στον Α’ Ανδρικό για το «Παιχνίδι της Μίμησης».

Διαβάστε ακόμη: