Buzz

Beautiful: η ζωή της Κάρολ Κινγκ γίνεται ταινία

στα 10

Εάν... she made you feel like a natural woman, περίμενε να τη δεις στη μεγάλη οθόνη!

Beautiful: η ζωή της Κάρολ Κινγκ γίνεται ταινία

Αυτή είναι μια ταινία όπου ο Τομ Χανκς, πραγματικά, δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Μπορεί, όμως, να την κάνει πραγματικότητα ως παραγωγός κι αυτό σκοπεύει. Η Κάρολ Κινγκ είναι η τρυφερή, μελαγχολική φολκ-ροκ συνθέτης, στιχουργός και τραγουδίστρια που το 1971 κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Tapestry», έμεινε 15 εβδομάδες στο #1 και διατηρήθηκε για έξι ολόκληρα χρόνια στα αμερικανικά charts.

Διαβάστε ακόμη: Ενα διήγημα του Τομ Χανκς στο τελευταίο τεύχος του New Yorker

Η ζωή και η καριέρα της 73χρονης, πια, Κάρολ Κινγκ, ανέβηκε ως μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ το 2014, με τον τίτλο «Beautiful: The Carole King Musical», όπου και συνεχίζει να παίζεται, με πρωταγωνίστρια την Τζέσι Μιούλερ που τραγουδά κιόλας ζωντανά. Το λιμπρέτο του μιούζικαλ υπογράφει ο Ντάγκλας ΜακΓκραθ, ο οποίος και θα διασκευάσει το θεατρικό σε κινηματογραφικό σενάριο, καλύπτοντας ολόκληρη τη διαδρομή της Κάρολ Κινγκ από την ανωνυμία στη δόξα, αλλά και τους προσωπικούς της θριάμβους και τραγωδίες.

Δείτε ακόμη: «Girls Night In», η Ρίτα Γουίλσον τώρα και pop singer (κι ο Τομ Χανκς πάλι σε video clip!)

Η ταινία θα είναι μια παραγωγή της Playtone, της εταιρείας που διατηρεί ο Τομ Χανκς με τον Γκάρι Γκέτσμαν κι έχει ήδη αποκτήσει τα δικαιώματα όλων των τραγουδιών της Κάρολ Κινγκ, ανάμεσά τους τα «(You Make Me Feel Like) A Natural Woman», «You’ve Got a Friend» και «I Feel the Earth Move» που μπορείτε ν’ απολαύσετε παρακάτω.

Δείτε ακόμη: Πώς να μη really really really really like τον Τομ Χανκς μετά από αυτό;