Buzz

Θα είναι ο Αρμι Χάμερ ο νέος Batman;

στα 10

Ο 33χρονος πρωταγωνιστής απάντησε στη φήμη που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες: θα είναι ο Batman στην ταινία του Ματ Ριβς;

Θα είναι ο Αρμι Χάμερ ο νέος Batman;

Πριν από λίγες μέρες μία φήμη έγινε viral. Μετά την παραίτηση του Μπεν Αφλεκ από το ρόλο του Batman, για τη νέα ταινία που ετοιμάζει ο Ματ Ριβς](https://flix.gr/news/matt-reeves-is-the-batman-new-director.html) είναι λογικό να έχει επικρατήσει αναστάτωση στην κινηματογραφική αγορά: ποιος θα δεχθεί την πρόκληση να φορέσει τη στολή του σκοτεινού ιππότη;

Και φαίνεται πως ο κλήρος έπεσε στον Αρμι Χάμερ. Ενα site πρωτοέγραψε την πληροφορία και, μετά από λίγο, αυτή μεταδόθηκε ως «είδηση» σε όλες τις γωνιές του κόσμου.

Διαβάστε κι αυτό: O νέος Batman θα έχει μια πιο νουάρ ατμόσφαιρα, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Ματ Ριβς

armie hammer 607

Κι όσο οι φανς άρχισαν να διαπραγματεύονται την πιθανότητα σε fora και boards, ο Αρμι Χάμερ έδωσε μία συνέντευξη του στο Yahoo! Movies και διέψευσε τις φήμες.

«Δεν συνηθίσω να σχολιάζω τέτοιες ειδήσεις, αλλά επειδή είδα την έκταση που πήρε η φήμη, και πόσο κόσμο τελικά αφορά, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε όλο αυτό που κυκλοφόρησε.»

«Κανένας, που να βρίσκεται σε θέση να μου προσφέρει το ρόλο, μού έχει προτείνει το ρόλο ή με έχει ρωτήσει αν θα ενδιαφερόμουν για το ρόλο» είπε ο Χάμερ. «Δεν έχω επίσης ιδέα αν είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε κάστινγκ - νομίζω ότι ακόμα γράφουν το σενάριο. Δεν ξέρω πόσο κοντά βρίσκονται στην παραγωγή της ταινίας. Ξέρω μόνο ότι κανείς δεν έχει τσεκάρει αν είμαι διαθέσιμος, κι αυτό είναι τόσο κρίμα!» συνέχισε γελώντας.

armie hammer 607 1

Πηγές θέλουν τον Ριβς και τους παραγωγούς να μην έχουν περάσει κανέναν ηθοποιό από ακρόαση για το ρόλο ακόμα. Το «ακόμα» όμως είναι η λέξη κλειδί. Και μπορεί αυτή η φήμη να τους έδωσε ιδέες - κανείς δεν ξέρει.

Για την ιστορία, ο Ριβς, γνωστός κι από τα «Cloverfield» και «War for the Planet of the Apes», είχε μιλήσει στο The Hollywood Reporter αποκαλύπτοντας κάποια πράγματα για την πλοκή, για το καστ αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. «Αυτό που είναι συναρπαστικό με τον Batman είναι το πως σχετίζεται με το τώρα και το πόσο προσωπικό μπορεί να γίνει. Πρόκειται για μια ιστορία νουάρ του Batman. Θα αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, και πιστεύω πως θα είναι μια συναρπαστική και γεμάτη συναίσθημα ιστορία. Θα είναι ένας Batman περισσότερο ντεντέκτιβ αυτή την φορά από ότι τον έχουμε δει στις προηγούμενες ταινίες. Τα κόμικς έχουν μια προϊστορία σε αυτό», δήλωσε ο Ριβς.

Ο Ριβς είχε επίσης τονίσει ότι ο τίτλος «The Batman», μπορεί να αλλάξει στην πορεία. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως ο δικός του Batman θα έχει περισσότερους από έναν κακούς να αντιμετωπίσει. Η ημερομηνία κυκλοφορίας αναμένεται το 2021, ίσως για τέλη της άνοιξης ή μέσα στο καλοκαίρι, ενώ τα γυρίσματα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο. Οσο αφορά για το αν η νέα ταινία του Batman θα ενώνεται με κάποιο τρόπο με το DCEU, ο Ριβς είπε πως αυτός θα ασχοληθεί μόνο με την συγκεκριμένη ταινία, και ταινίες όπως «Aquaman», «Shazam» και «Harley Quinn» όλες θα είναι ξεχωριστές. «Η Warner πιστεύει πως δεν χρειάζεται να έχει ένα μεγάλο πλάνο για το πως όλες οι ταινίες θα συνδέονται μεταξύ τους. Αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι καλές ταινίες με αυτούς του χαρακτήρες» δήλωσε. Το Deadline αργότερα ανέφερε πως η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας είναι 25 Ιουνίου 2021.

Διαβάστε ακόμα: