Buzz

Η Αριάν Λαμπέντ βουτά στο σεξ και τη νύχτα στο «Malgré la Νuit» του Φιλίπ Γκραντριέ

στα 10

Γιατί η Αριάν Λαμπέντ μπορεί να πρωταγωνιστεί ταυτόχρονα και στο «Assassin’s Creed» και στην καινούρια ταινία ενός από τους πλέον ιδιαίτερους Γάλλους auteurs.

Η Αριάν Λαμπέντ βουτά στο σεξ και τη νύχτα στο «Malgré la Νuit» του Φιλίπ Γκραντριέ

O Φιλίπ Γκραντριέ είναι ένας από εκείνους τους σκηνοθέτες που δεν υποτάσσονται πάντα στις επιταγές ενός ξεκάθαρα αφηγηματικού σινεμά, που δεν φοβούνται να πειραματιστούν και να προκαλέσουν που κάνουν σινεμά με το φως και το σκοτάδι, με το ανθρώπινο σώμα και τα πιο μύχια ένστικτα.

Η καινούρια του ταινία σε μια φιλμογραφία που έχει φλερτάρει πολλάκις με το πειραματικό σινεμά κι έχει αγγίξει την περιοχή του αληθινά σπουδαίου, είναι ίσως η πιο προσβάσιμη με μια ιστορία που ξετυλίγεται στο Παρίσι της νύχτας και των σκοτεινών παθών.

malgret la nuit

Δείτε ακόμη: «Δουλεύουμε στο σκοτάδι για να υπηρετήσουμε το φως»: πρώτο τρέιλερ για το «Assassin’s Creed»

Ο ήρωάς του είναι ένας Βρετανός μουσικός ταξιδεύει εκεί από το Λονδίνο, αναζητώντας τα ίχνη της κοπέλας του που εξαφανίστηκε. Στην πόλη του φωτός όμως θα ανακαλύψει κυρίως το σκοτάδι μέσα από την γνωριμία του μια νοσοκόμα που πενθεί τον θάνατο του γιου της και προσπαθεί να βρει παρηγοριά σε ένα υπόγειο κύκλωμα σαδομαζοχιστικού σεξ.

Δείτε ακόμη: Η Αριάν Λαμπέντ μιλάει στο Flix για τη δική της Ευρώπη

Το πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε μοιάζει όσο βρώμικο και σάρκινο χρειάζεται για να κάνει την πρωταγωνίστρια του να λάμπει ακόμη περισσότερο σε αυτό.

malgret la nuit


Δείτε ακόμη