Buzz

Η Αμπερ Χερντ δεν θα αποχωρήσει από το «Aquaman 2» παρά τις αντιδράσεις των φανς

στα 10

Ο παραγωγός της ταινίας δήλωσε πως οι αντιδράσεις των φανς δεν έχουν καμία επιρροή στις αποφάσεις του στούντιο για την ταινία.

Η Αμπερ Χερντ δεν θα αποχωρήσει από το «Aquaman 2» παρά τις αντιδράσεις των φανς

Οι φανς έχουν την δύναμη να αλλάξουν πολλά όταν οι ίδιοι το αποφασίσουν, όπως πρόσφατα είδαμε το πως κατάφεραν καταφέραν να κυκλοφορήσουν το «Zack Snyder’s Justice League», και ίσως μερικές φορές ορίζουν και το πως τα στούντιο σκέφτονται τους ποιους θα απολύσουν ή θα προσλάβουν για την επόμενη ταινία τους. Ομως κάποιες φορές, όσο κι αν προσπαθούν, οι φανς δεν καταφέρνουν να τα πετύχουν όλα αυτά.

Οπως στην περίπτωση που μερικοί οργισμένοι φανς του Τζόνι Ντεπ απαιτούν από την Warner να απολύσει την Αμπερ Χερντ από το «Aquaman 2» μετά και τα όσα συνέβησαν πέρσι στην περιβόητη δίκη. Ο παραγωγός του «The Suicide Squad», αλλά και του «Aquaman 2», Πίτερ Σαφράν, μιλώντας στο Deadline είπε πως ποτέ δεν ασχολήθηκαν με τις απαιτήσεις κάποιων φαν να βγάλουν την Χερντ από την ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζόνι Ντεπ σχολιάζει την ετυμηγορία που τον θέλει «wife beater»

Johnny Depp Amber Heard

«Δεν νομίζω πως θα ενέδιδαν ποτέ στην πίεση των φανς. Πρέπει να κάνει αυτό που είναι καλύτερο για την ταινία. Νιώθαμε πως αν είναι ο Τζέιμς Γουάν και ο Τζέισον Μομόα, τότε πρέπει να είναι και η Αμπερ Χερντ. Τόσο απλά. Σίγουρα γνωρίζουμε τι συμβαίνει στο twitter-verse αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι πρέπει να αντιδρούμε σε αυτά ή να το πάρουμε στα σοβαρά και να εκπληρώσουμε τις ευχές τους. Πρέπει να κάνεις ό,τι είναι καλό για την ταινία και αυτό ακριβώς γίνεται κι εδώ.»

Ολο αυτό ξεκίνησε όταν η Warner αποφάσισε να βγάλει τον Ντεπ από την σειρά ταινιών «Φανταστικά Ζώα», όπου έπαιζε τον ρόλο του μάγου Γκρίντελβαλντ, όταν ο ίδιος έχασε την αγωγή δυσφήμησης που είχε καταθέσει εναντίον της εφημερίδας «Sun» η οποία τον είχε αποκαλέσει ως «αυτός που χτυπάει τη σύζυγό του» και να τον αντικαταστήσει με τον Μαντς Μίκελσεν, με αποτέλεσμα να εξοργίσει τους φανς του.

Το «Aquaman 2» έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματά του στην Αγγλία.