Buzz

Ο Αλεξ Γκάρλαντ θα σκηνοθετήσει μια ακόμα πολεμική ταινία

στα 10

Ο Γκάρλαντ, ο οποίος είχε δηλώσει πως θα αποσυρθεί μετά την τελευταία του ταινία «Civil War», φαίνεται πως δεν είναι έτοιμος ακόμα να αφήσει την σκηνοθετική του καρέκλα.

Ο Αλεξ Γκάρλαντ θα σκηνοθετήσει μια ακόμα πολεμική ταινία

Πέρσι ο σκηνοθέτης Αλεξ Γκάρλαντ είχε δηλώσει πως η ταινία «Civil War», η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Απρίλιο, θα είναι η τελευταία του. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλα λόγια μη λες που λένε και να που έναν χρόνο μετά ο Γκάρλαντ φαίνεται πως αναμαλβάνει να συν-σκηνοθετήσει άλλη μια πολεμική ταινία.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Γκάρλαντ θα συν-σκηνοθετήσει μια ατιτλοφόρητη πολεμική ταινία για το στούντιο Α24 με τον Ρέι Μεντόζα, τον σύμβουλο που τον βοήθησε με τη στρατιωτική πτυχή της επερχόμενης ταινίας του «Civil War», και πρωταγωνιστή τον Τσαρλς Μελτον, τον ηθοποιό για τον οποίο μιλάνε όλοι για την ερμηνεία του στην ταινία «May December».

Διαβάστε ακόμα: «28 Χρόνια Μετά»: Ντάνι Μπόιλ και Αλεξ Γκάρλαντ έρχονται να ολοκληρώσουν την τριλογία τους

charles melton may december

Παλιότερα ο Γκάρλαντ είχε δηλώσει για την απόσυρσή του πως «είχα έναν πολύ περίπλοκο αλλά και σοβαρό εσωτερικό διάλογο για το τι θα κάνω στη συνέχεια. Πριν από χρόνια, ξεκίνησα ως μυθιστοριογράφος και μετά σταμάτησα να γράφω μυθιστορήματα και άρχισα να δουλεύω στον κινηματογράφο. Και άρχισα να νιώθω πολύ έντονα ότι θα πρέπει να σταματήσω να σκηνοθετώ ταινίες και να γράφω για άλλους ανθρώπους με σκοπό να προσπαθήσω να γράψω την ταινία που θέλουν να κάνουν, αντί να προσπαθήσω να αναγκάσω τον εαυτό μου να κάνω την ταινία που θέλω όπως συνέβαινε παλιά.»

Ο Γκάρλαντ είναι γνωστός και για κάποια σενάρια αρκετά αγαπημένων ταινιών όπως «Η Παραλία» και το «28 Μέρες Μετά» του Ντάνι Μπόιλ αλλά και το «Μη Μ’ Αφήσεις Ποτέ» του Μαρκ Ρόμανεκ, ανάμεσα σε άλλα. Οπότε, ίσως, δεν θα είναι και αρκετά κακό να ασχοληθεί για λίγο καιρό με την συγγραφή σεναρίων. Αλλά, από την άλλη, ίσως ο Γκάρλαντ ένιωσε ένα burn out μιας και ξεκίνησε τα γυρίσματα του «Civil War» κατευθείαν μετά το «Men». «Θα μπορούσε να είναι εν μέρει επειδή που το post-production στο “Men” κυριολεκτικά 48 ώρες πριν από ξεκινήσω τα γυρίσματα στο “Civil War”, οπότε ίσως ήταν απλώς εξαντλητικό. Αλλά αναρωτιέμαι αν είναι καιρός να κάνω ένα βήμα πίσω», είπε ο Γκάρλαντ.

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τη νέα αυτή ταινία ή για το πότε ίσως την αναμένουμε στις αίθουσες, αλλά φαίνεται πως, αν όλα πάνε καλά, τα γυρίσματα ίσως ξεκινήσουν και μέσα στο 2024.