Buzz

Είναι το «Civil War» του Αλεξ Γκάρλαντ άλλη μια τρίωρη ταινία;

στα 10

Φήμες ακούγονται το τελευταίο καιρό πως η νέα ταινία του Αλεξ Γκάρλαντ θα χυτπήσει κι αυτή τη τρίωρη διάρκεια, με το στούντιο Α24 να βγαίνει για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Είναι το «Civil War» του Αλεξ Γκάρλαντ άλλη μια τρίωρη ταινία;

To «Civil War» του Αλεξ Γκάρλαντ φαίνεται πως είναι κάτι τελείως διαφορετικό από ό,τι μας έχει συνηθίσει με τις τελευταίες του ταινίες. Εν μέρει πολεμική ταινία, εν μέρει δράμα και εν μέρει road trip, με την Κίρστεν Ντανστ υποδύεται μια πολεμική φωτογράφο η οποία δουλεύει μέσα σε μια εμπόλεμη ζώνη μέσα στην Αμερική στο δρόμο της προς τον Λευκό Οίκο.

Ομως φήμες τις τελευταίες εβδομάδες φήμες θέλουν την ταινία να έχει διάρκεια πάνω από τρεις ώρες, συγκεκριμένα 195 (ή 3 ώρες και 15 λεπτά αν προτιμάτε). Ακόμα και το IMDb κάποια στιγμή είχε προσθέσει την διάρκεια αυτή στην σελίδα της ταινίας.

Διαβάστε ακόμα: Ο Αλεξ Γκάρλαντ μιλάει για τη νέα του ταινία με τίτλο «Civil War»

civil war

Για να καθησυχάσει ίσως το κοινό, το οποίο τους τελευταίους μήνες είδε δυο ταινίες στο σινεμά που χτύπησαν το τρίωρο, τα «Οπενχάιμερ» και «Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού», το στούντιο Α24 έβγαλε μια ανακοίνωση πως η ταινία του Γκάρλαντ σε καμία περίπτωση δεν είναι 195 λεπτά αλλά μόλις 109 λεπτά (ή 1 ώρα και 49 λεπτά). Η αλήθεια είναι πάντως πως τις περισσότερες φορές ταινίες φτάνουν τις τρεις με τις τρεισήμισι ώρες μόνο και μόνο γιατί μπορούν, χωρίς να γίνεται τίποτα την περισσότερη ώρα, και αυτές είναι επίσης που κουράζουν περισσότερο. Ακόμα και ο Αλεξάντερ Πέιν έχει κουραστεί με αυτή τη νέα μόδα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Κίρστεν Ντανστ, Βάγκνερ Μούρα, Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον και Κέιλι Σπάενι και θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 26 Απριλίου 2024.

civil war