Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Batman»

«Είμαι η Εκδίκηση!» Νέο επικό τρέιλερ του «The Batman» του Ματ Ριβς έκανε την πρεμιέρα του στο DC FanDome. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Batman»

«DC FanDome 2021»

Από το «Black Adam» μέχρι και το «The Batman», αυτές είναι όλες οι ανακοινώσεις από το DC FanDome που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το Σάββατο που μας πέρασε. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «DC FanDome 2021».

«The Lost Daughter»

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Μάγκι Τζίλενχαλ, γυρισμένο στις Σπέτσες, είναι βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Ελενα Φεράντε. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Lost Daughter».

«Being the Ricardos»

Η βιογραφική ταινία του Ααρον Σόρκιν για την μεγάλη κωμικό Λούσι Μπολ έχει τρέιλερ. Τι λέτε; Σας πείθει η Νικόλ Κίντμαν; Διαβάστε εδώ για το «Being the Ricardos».

«Uncharted»

Επιτέλους μετά από χρόνια αναβολών η κινηματογραφική μεταφορά του «Uncharted» έχει το πρώτο της τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Uncharted».

«JFK Revisited: Through The Looking Glass»

Το νέο ντοκιμαντέρ του Ολιβερ Στόουν επικεντρώνεται στις θεωρίες συνομωσίας γύρω από την δολοφονία του Τζ. Φ. Κένεντι.

«Ambulance»

Ο Μάικλ Μπέι επιστρέφει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, μια ακόμα ταινία δράσης γεμάτη εκρήξεις.

«Belfast»

Η νέα ταινία του Κένεθ Μπράνα κέρδισε το βραβείο κοινού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, διάκριση που μαθηματικά οδηγεί στις υποψηφιότητες των Οσκαρ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Belfast».

«Red Notice»

Ράιαν Ρέινολντς, Γκαλ Γκαντότ και Ντουέιν Τζόνσον πρωταγωνιστούν στη νέα heist κωμωδία του Netflix.

«The Great Season 2»

Huzzah! H δεύτερη σεζόν έρχεται στις 19 Νοεμβρίου.

«King Richard»

O Γουίλ Σμιθ πρωταγωνιστεί στον ρόλο του πατέρα, και προπονητή, της διάσημης τενίστριας Σερένα Γουίλιαμς. Πάει για Οσκαρ, λένε.

«Cowboy Bebop»

H live action μεταφορά της πετυχημένης anime σειράς έρχεται στο Netflix στις 19 Νοεμβρίου.

«The Tragedy of Macbeth»

Ντένζελ Γουάσινγκτον και Φράνσις ΜακΝτόρμαντ υποβάλλουν στις πρώτες εικόνες της ταινίας του Τζόελ Κοέν με την.οποία το Apple TV+ θα φτάσει στα Οσκαρ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Tragedy of Macbeth».


Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021