Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Αρκετά και ενδιαφέροντα τρέιλερ έκαναν την πρεμιέρα τους αυτή την εβδομάδα για μερικές από τις πιο αναμενόμενες ταινίες και σειρές των επόμενων μηνών.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Mank»

Μετά από 6 χρόνια αναμονής - πρώτο trailer για τη νέα ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ στο Netflix. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Mank».



«News of the World»

O Τομ Χανκς καταθέτει ένα διαφορετικό γουέστερν στην ξενοφοβική Αμερική του Τραμπ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «News of the World».


«West Wing Special»

Ο Ααρον Σόρκιν το έγραψε, όλο το καστ επέστρεψε. Ενα special επεισόδιο, στοχευμένο φυσικά στις αμερικανικές εκλογές και τη σημασία της ψήφου σε μια Δημοκρατία. Διαβάστε εδώ περισσότερο για το «West Wing Special».


«The Stand»

Στο ψηφιακό Comic-Con της Νέας Υόρκης έκανε την πρεμιέρα του το τρέιλερ της σειράς βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ.


«The Show»

O Αλαν Μουρ γράφει την πρώτη του ταινία για το σινεμά, η οποία μοιάζει σαν να έχει βγει από τους χειρότερους εφιάλτες του. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Show».


«Letter to You»

Ενα ντοκιμαντέρ στο Apple TV+ από την ηχογράφηση του νέου του άλμπουμ του Μπρους Σπρίνγκστιν που θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Letter to You».


«Roadkill»

O Χιου Λόρι επιστρέφει στην τηλεόραση ως αδίστακτος πολιτικός. Θέλουμε να το δούμε τώρα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Roadkill».


«Wolfwalkers»

O δύο φορές υποψήφιος για Οσκαρ Τομ Μουρ και o Ρος Στιούαρτ ετοιμάζονται να πάρουν και τη νέα τους υποψηφιότητα (και ίσως και τη νίκη) με το νέο τους υπέροχο animation το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ τον Δεκέμβριο.


«Invincible»

Κατευθείαν από το (διαδικτυακό) Comic-Con της Νέας Υόρκης έρχεται το τρέιλερ της νέας υπερηρωικής animated σειράς του Amazon Prime.


«The Addams Family 2»

Μετά τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της πρώτης ταινίας, η αγαπημένη οικογένεια επιστρέφει από την κρύπτη της με νέα ταινία έτοιμη για το Halloween του 2021.


«The 355»

Τζέσικα Τσαστέιν, Λουπίτα Νιόνγκ'ο, Πενέλοπε Κρουζ, Νταϊάν Κρούγκερ και η Μπινγκμπίνγκ Φαν είναι γυναίκες κατάσκοποι στη νέα ταινία του Σάιμον Κίνμπεργκ.


«Fatman»

O Μελ Γκίμπσον είναι ένας μίζερος και μεθύστακας Αγιος Βασίλης που κάποιος τον θέλει νεκρό.


«Selena The Series»

H νέα σειρά του Netflix βασίζεται στη ζωή και την καριέρα της Λατίνας τραγουδίστριας Selena η οποία δολοφονήθηκε στο απόγειο της καριέρα της.


«Monster Hunter»

O Πολ Γ. Σ. Αντερσον επιστρέφει με μια κινηματογραφική μεταφορά ενός ακόμη γνωστού video game, με πρωταγωνίστρια τη Μίλα Γιόβοβιτς.


«Free Guy»

O Ράιαν Ρέινολντς πρωταγωνιστεί ως ένας υπάλληλος μιας τράπεζας ο οποίος ξαφνικά συνειδητοποιεί πως είναι ένας αναλώσιμος χαρακτήρας μέσα σε ένα video game.


«Totally Under Control»

O βραβευμένος με Οσκαρ Αλεξ Γκίμπνεϊ έκανε στα κρυφά ένα ντοκιμαντέρ για την πανδημία.


«Blood of Zeus»

Οι δημιουργοί του «Castlevania» επιστρέφουν στο Netflix με μια καινούργια animated σειρά βασισμένη στην ελληνική μυθολογία.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.