Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Crimes of the Future»

Ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ επιστρέφει στην Κρουαζέτ με την ταινία που γύρισε στην Αθήνα με το σούπερ καστ της χρονιάς και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο ακατάλληλο τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Crimes of the Future».


«House of the Dragon»

Η σειρά, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «House of the Dragon».


«Weird: The Al Yankovic Story»

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ μεταμοφρώνεται στον «Weird Al» Γιάνκοβιτς στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Weird: The Al Yankovic Story».


«Don’t Worry Darling»

Παίζοντας αυτή την φορά με το ψυχολογικό θρίλερ, η νέα ταινία της Ολίβια Γουάιλντ ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο με ένα αρκετά ενδιαφέρον καστ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Don’t Worry Darling».


«Obi-Wan Kenobi»

Ανάμεσα στο σκοτάδι και την ήττα, η ελπίδα επιβιώνει. Το πρώτο επικό τρέιλερ της σειράς του Disney+ προετοιμάζει κατάλληλα για την πρεμιέρα της στις 27 Μαΐου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Obi-Wan Kenobi».


«DC League Of Super-Pets»

Το «Black Adam» δεν είναι η μόνη ταινία DC στην οποία ο Ντουέιν Τζόνσον πρωταγωνιστεί. Δανείζει και την φωνή του στον Κρίπτο, το σκυλί του Superman, στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων μαζί με άλλα ζωάκια υπερηρών όπως το καγκουρό Τζούμπα της Wonder Woman, το σκύλο Ace the Bat-Hound του Batman, και την γάτα Streaky the Supercat της Supergirl.


«Lightyear»

O Μπαζ Λάιτγιαρ αποκτά την δική του όριτζιν ταινία, με μια ιστορία πίσω από το παιχνίδι και τον Κρις Εβανς να δανείζει την φωνή του στον χαρακτήρα του Μπαζ.


«Decision To Leave»

O Παρκ Τσαν-γουκ επιστρέφει με μια ταινία η οποία παίζει με φιλμ νουάρ ανατροπές και δυνατές χιτσοκικές πινελιές, της οποίας το σενάριο έχει γράψει μαζί με τον χρόνια συνεργάτη του Τσανγκ Σέο-κιούνγκ, και θα μιλάει για έναν ντεντέκτιβ (τον Παρκ) μια υπόθεση πιθανής δολοφονίας σε μια ορεινή περιοχή. Εκεί αρχίζει να υποψιάζεται την χήρα του άντρα (την Τανγκ), για την οποία αρχίζει όμως να την βλέπει και ερωτικά.


«Pistol»

Ο Ντάνι Μπόιλ ζωντανεύει ξανά τους Sex Pistols στη νέα σειρά του FX η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαΐου στο Hulu.


«Brother And Sister»

Η Μαριόν Κοτιγιάρ και ο Γκολσιφτέ Φαραχανί πρωταγωνιστούν στην ταινία του Αρνό Ντεπλεσάν η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της φέτος στις Κάννες.


«Eiffel»

Βασισμένη στα αληθινά γεγονότα πίσω από τη δημιουργία ενός από τα πιο εμβληματικά και δημοφιλή μνημεία στον κόσμο, αλλά και στην ταραχώδη ζωή του εμπνευστή του, το «Αϊφελ» είναι μια ταινία για τον απαγορευμένο έρωτα και τις συνέπειές του.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.