Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Mission: Impossible: Dead Reckoning Part 1»

Ηρθε η ώρα να διαλέξουμε πλευρά. Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει για μια ακόμα επικίνδυνη αποστολή το 2023. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Mission: Impossible: Dead Reckoning Part 1».

«Thor: Love and Thunder»

Το νέο τρέιλερ της ταινίας μας παρουσιάζει τον Γκορ, τον Σφαγέα των Θεών. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Thor: Love and Thunder».

«Elvis»

Η επιστροφή του Βασιλιά. Νέο τρέιλερ του «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Elvis».

«Moonage Daydream»

Η νέα ταινία του Μπρετ Μόργκεν είναι ένα ψυχεδελικό ταξίδι στην ζωή και τα τραγούδια του σπουδαίου Ντέιβιντ Μπόουι. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Moonage Daydream».

«The Gray Man»

Κρις Εβανς εναντίον Ράιαν Γκόσλινγκ στο πρώτο εκρηκτικό τρέιλερ της ταινίας των αδερφών Ρούσο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Gray Man».

«Andor»

H σειρά «Andor», στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Ντιέγκο Λούνα στον ρόλο του Κάσιαν Αντορ, τον οποίο γνωρίσαμε στην ταινία «Star Wars: Rogue One», θα κάνει την πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου στο Disney+. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Andor».

«Willow»

O μάγος Γουίλοου Αφγκουντ επιστρέφει μετά από 34 χρόνια με την σειρά «Willow» του Disney+ η οποία απόκτησε το πρώτο της τρέιλερ και θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Νοεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Willow».

«Devotion»

Ο Τζόναθαν Μέιτζορ και ο Γκλεν Πάουελ είναι πιλότοι στον πόλεμο της Κορέας στη νέα ταινία του Τζ. Ντ. Ντίλαρντ.

«Man Vs. Bee»

Ο Ρόουαν Ατκινσον τα βάζει με μια... μέλισσα στη νέα κωμική σειρά του Netflix.

«Beast»

Ο Ιντρις Ελμπα τα βάζει με ένα ανθρωποφάγο λιοντάρι στη νέα ταινία του Μπάλτασαρ Κόρμακουρ.

«Hallelujah: Leonard Cohen, A Journey, A Song»

Το ντοκιμαντέρ των Νταν Γκέλερ και Νταϊάνα Γκόλντφαϊν επικεντρώνεται στο πασίγνωστο τραγούδι του Λέοναρντ Κόεν ακολουθώντας το ταξίδι του τραγουδιού από τη σύλληψη έως τις πλήρεις συναυλίες από την αρχή μέχρι το τέλος.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.