Buzz

Ολα τα νέα που ανακοινώθηκαν χτες στο Star Wars Celebration 2022

στα 10

Η μέρα ήταν μια γιορτή όχι μόνο για τα Star Wars αλλά για όλα τα franchises της Lucasfilm.

Ολα τα νέα που ανακοινώθηκαν χτες στο Star Wars Celebration 2022

Χτες ξεκίνησαν επίσημα και δια ζώσης, μετά από δυο χρόνια αναβολής λόγω της πανδημίας, οι εορτασμοί του Star Wars Celebration όπου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 29 Μαΐου. Φυσικά η μέρα ήταν γεμάτη από νέα, καλεσμένους αλλά και εκπλήξεις όχι μόνο από το Star Wars αλλά από όλες τις παραγωγές της Lucasfilm. Και εμείς εδώ μαζέψαμε τα πιο σημαντικά νέα που ανακοινώθηκαν χτες.

Διαβάστε ακόμα: The Rebellion Will Be Televised. To Vanity Fair μας ταξιδεύει σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά

star wars celebration

Πρώτα από όλα ο σπουδαίος μαέστρο Τζον Γουίλιαμς ανέβηκε στην σκηνή για να παρουσιάσει το θέμα της σειράς «Obi-Wan Kenobi» το οποίο κάνει την πρεμιέρα του σήμερα στο Disney+ με δυο επεισόδια.



Μένοντας στον κόσμο του Star Wars, η σειρά «Andor», στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Ντιέγκο Λούνα στον ρόλο του Κάσιαν Αντορ, τον οποίο γνωρίσαμε στην ταινία «Star Wars: Rogue One», θα κάνει την πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου στο Disney+. Η σειρά θα αποτελείται από 12 επεισόδια, τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη σειρά Star Wars μέχρι στιγμής, ενώ η δεύτερη σεζόν, με άλλα 12 επεισόδια, θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της αυτό το φθινόπωρο. Δείτε το πρώτο τρέιλερ παρακάτω.



H νέα σειρά του σκηνοθέτη του «Spider-Man» Τζον Γουότς θα έχει τίτλο «Star Wars: Skeleton Crew» και θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή το 2023, φαίνεται πως θα είναι κάτι σαν το «Stranger Things» συναντά το «Star Wars». Σύμφωνα με το Vanity Fair, o Γουότς θέλει να κάνει μια σειρά η οποία να θυμίζει τις παλιές εποχές των ταινιών της Amblin και του Στίβεν Σπίλμπεργκ με πρωταγωνιστές παιδιά. Στην σειρά ανακοινώθηκε πως θα πρωταγωνιστεί ο Τζουν Λο.

skeleton crew

Τέλος το ταξίδι του Mandalorian και του Grogu συνεχίζεται με την τρίτη σεζόν του «The Mandalorian» η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2023 στο Disney+.

mandalorian

Στην παρουσίαση εμφανίστηκε και ο Χάρισον Φορντ για να παρουσιάσει την πρώτη επίσημη φωτογραφία από την ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς 5» της οποίας μέχρι στιγμής ο τίτλος παραμένει άγνωστος. Ο Τζον Γουίλιαμς έπαιξε στην σκηνή το θέμα της ταινίας όπου και μοιράστηκαν μια όμορφη συγκινητική στιγμή.

indiana jones 5

Τέλος ο μάγος Γουίλοου Αφγκουντ επιστρέφει μετά από 34 χρόνια με την σειρά «Willow» του Disney+ η οποία απόκτησε το πρώτο της τρέιλερ και θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Νοεμβρίου. Το «Willow» θα επικεντρώνεται στην Κιτ (Ρούμπι Κρουζ), μιας πριγκίπισσας η οποία ξεκινά ένα ταξίδι για να σώσει τον δίδυμο αδερφό της με την βοήθεια μιας υπηρέτριας την Τζέιντ (Εριν Κέλιμαν), μιας μαγείρισσας την Ντόουβ (Ελι Μπάμπερ) και ενός κλέφτη, τον Μπούρμαν (Αμερ Τσάντα-Πατέλ).