Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Η Πόλη και η Πόλη»

Λίγες μέρες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο Διαγωνιστικό Encounters του Φεστιβάλ του Βερολίνου δείτε το τρέιλερ της ταινίας των Χρήστου Πασσαλή και Σύλλα Τζουμέρκα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Η Πόλη και η Πόλη».

«Jurassic World: Dominion»

Πρώτες σκηνές από την τελευταία ταινία της τριλογίας η οποία συνδυάζει το καινούργιο με το παλιό με αρκετές δόσεις νοσταλγίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Jurassic World: Dominion».

«Firestarter»

Μια νέα ταινία βασισμένη σε βιβλίο του Στίβεν Κινγκ ετοιμάζεται να βάλει φωτιά στο box office αυτό το καλοκαίρι. Διαβάστε εδώ περισσότερα για «Firestarter».

«Men»

O Αλεξ Γκάρλαντ επιστρέφει με ένα νέο εφιάλτη όπου πρωταγωνιστεί η Τζέσι Μπάκλεϊ και το πρώτο τρέιλερ είναι γεμάτο με μια ανατριχιαστικά άβολη ατμόσφαιρα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Men».

«Dark Glasses»

Η νέα ταινία του Ντάριο Αρτζέντο θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο επερχόμενο Φεστιβάλ του Βερολίνου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Dark Glasses».

«Nope»

Πάρτε μια μικρή πρώτη γεύση από τη νέα ταινία του Τζόρνταν Πιλ. Υπομονή μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του τρέιλερ αυτή την Κυριακή κατά την διάρκεια του Super Bowl. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Nope».

«Flux Gourmet»

Κάνουμε όρεξη για το «Flux Gourmet» του Πίτερ Στρίκλαντ, με Μάκη Παπαδημητρίου και Αριάν Λαμπέντ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Flux Gourmet».

«Clark»

O Μπιλ Σκάρσγκαρντ παίζει τον ρόλο του Κλαρκ Ολοφσον, τον άνθρωπο από όπου ξεκίνησε το Σύνδρομο της Στοκχόλμης, στη νέα σειρά του Netflix.

«Shining Girls»

Η Ελίζαμπεθ Μος πρωταγωνιστεί στη νέα μίνι σειρά οχτώ επεισοδίων του Apple TV+ όπου κυνηγάει έναν μανιακό δολοφόνο.

«The Dropout»

Η Αμάντα Σέιφριντ παίζει τον ρόλο της Ελίζαμπεθ Χολμς, της ιδρύτριας της εταιρείας Theranos, η οποία «εφηύρε» ένα επαναστατικό προϊόν εξέτασης αίματος που στην πραγματικότητα δεν υπήρχε, στη νέα σειρά του Hulu.

«Lightyear»

O Μπαζ Λάιτγιαρ αποκτά την δική του όριτζιν ταινία, με μια ιστορία πίσω από το παιχνίδι και τον Κρις Εβανς να δανείζει την φωνή του στον χαρακτήρα του Μπαζ.

«The Adam Project»

O Ράιαν Ρέινολντς ταξιδεύει πίσω στο χρόνο στο 2022 για να συναντήσει τον νεότερο εαυτό του για να σώσει το μέλλον στη νέα ταινία του Netflix.

«The Lost City»

H Σάντρα Μπούλοκ είναι μια συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ το μοντέλο που πρωταγωνιστεί στα εξώφυλλα των βιβλίων της. Οταν ο Ντάνιελ Ράντκλιφ απαγάγει την Μπούλοκ πιστεύοντας πως μπορεί να τον οδηγήσει στο μυθικό νησί που γράφει στο βιβλίο της, ο Τέιτουμ πάει να την σώσει.

«The Batman»

Η Warner κυκλοφόρησε ένα ένα τρέιλερ για το Super Bowl, δείχνοντάς μας νέες σκηνές από την πολυαναμενόμενη ταινία «The Batman». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Batman».

«Sonic The Hedgehog 2»

O αγαπημένος μπλε σκαντζόχοιρος επιστρέφει και αυτή την φορά φέρνει και παρέα, ανάμεσά τους και τον Ιντρις Ελμπα που δανείζει την φωνή του στον Knuckles.

«The Tourist»

O Τζέιμι Ντόρναν έχει αμνησία και προσπαθεί να ανακαλύψει γιατί κάποιοι τον θέλουν νεκρό.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.