Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Barbie»

Come on Barbie let's go party. Σταματήστε ό,τι κάνετε και δείτε το πρώτο teaser της «Barbie». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Barbie».

«Scream 6»

In a city of millions, no one hears you scream. Ο Ghostface παίρνει το μετρό στο πρώτο teaser του πολυαναμενόμενου σίκουελ. Διαβάστε εδώ περισσότερ για το «Scream 6».

«Spider-Man: Across the Spider-Verse»

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας είναι γεμάτο από spider-people. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Spider-Man: Across the Spider-Verse».

«65»

Ο Ανταμ Ντράιβερ πρωταγωνιστεί στον ρόλο ενός αστροναύτη ο οποίος προσγειώνεται σε έναν μυστηριώδη πλανήτη και ανακαλύπτει πως δεν είναι μόνος τους σε σενάριο και σκηνοθεσία των σεναριογράφων του «Ενα Ησυχο Μέρος».

«Showing Up»

Το ήσυχο σινεμά της Κέλι Ράιχαρντ, εδώ στην πιο διακριτική που χάνεται εκδοχή του, με εκλάμψεις έμπνευσης για τον κόσμο της Τέχνης και ανεκμετάλλευτη συνολικά πρωταγωνίστρια την Μισέλ Γουίλιαμς. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Showing Up».

«The Whale»

Η ταινία αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες τον Γενάρη, με τον Μπρένταν Φρέιζερ να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στο να κερδίζει το πρώτο του Οσκαρ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Whale».

«Women Talking»

Οι Ρούνεϊ Μάρα, Κλερ Φόι, Τζέσι Μπάκλεϊ και Φράνσις ΜακΝτόρμαντ πρωταγωνιστούν στη νεά ταινία της Σάρα Πόλεϊ βασισμένο στο βιλίο της Μίριαμ Τόους.

«A Good Person»

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Φλόρενς Πιου ως μια νεαρή γυναίκα που δημιουργεί μια απίθανη σχέση με τον μελλοντικό πεθερό της, χρόνια αφότου η ίδια είχε εμπλακεί σε ένα θανατηφόρο ατύχημα.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.