Buzz

Ανακοινώθηκε ο τίτλος της spin-off ταινίας του «Ενα Ησυχο Μέρος»

στα 10

Της οποίας την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μάικλ Σαρνόσκι, ο σκηνοθέτης της ταινίας «Pig» με τον Νίκολας Κέιτζ.

Ανακοινώθηκε ο τίτλος της spin-off ταινίας του «Ενα Ησυχο Μέρος»

Η σειρά ταινιών «Ενα Ησυχο Μέρος» του Τζον Κραζίνσκι, έχει γίνει μια τεράστια κινηματογραφική επιτυχία. Και όπως είναι φυσικό ένα τέτοιο σύμπαν το μόνο που χρειάζεται είναι νέους τρόπου για να μεγαλώσει.

Πριν λίγο καιρό είχε ανακοινωθεί πως πέρα από το δεύτερο σίκουελ ετοιμάζεται και μια spin-off ταινία με νέους χαρακτήρες και ιστορίες, την οποία έχει αναλάβει ο Μάικλ Σαρνόσκι, ο σκηνοθέτης της ταινίας «Pig» με τον Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος αντικατέστησε τον Τζεφ Νίκολς όταν ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει για να ασχοληθεί με την δική του, μέχρι στιγμής ατιτλοφόρητη, ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Διαβάστε ακόμα: Πόσο είναι πιθανό το «Ενα Ησυχο Μέρος 3»;

Michael Sarnoski

Πρόσφατα, στην παρουσίασης της Paramount στο CinemaCon 2022, το στούντιο παρουσίασε τον επίσημο τίτλο του συγκεκριμένου spin-off ο οποίος θα είναι «A Quiet Place: Day One». Χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το σενάριό της, από τον τίτλο και μόνο μπορούμε να υποθέσουμε πως πρόκειται για ένα prequel των ταινιών το οποίο θα επικεντρώνεται στο να εξηγήσει από που προήλθαν τα τέρατα αυτά.

Η Paramount ανακοίνωσε επίσης και μια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες, στις 22 Σεπτεμβρίου 2023, χωρίς όμως να αναφέρει κάτι για το καστ, αλλά ολοένα και περισσότερα πράγματα θα γίνουν γνωστά καθώς η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα λίγο πριν το τέλος του χρόνου. Αναμένουμε.