Buzz

Η Λουπίτα Νιόνγκ’ο θα ταξιδέψει σε «Ενα Ησυχο Μέρος»

στα 10

Η Νιόνγκ’ο θα πρωταγωνιστήσει στην spin-off ταινία «A Quiet Place: Day One» σε σκηνοθεσία του Μάικλ Σαρνόσκι.

Η Λουπίτα Νιόνγκ’ο θα ταξιδέψει σε «Ενα Ησυχο Μέρος»

Πριν λίγο καιρό είχε ανακοινωθεί πως το σύμπαν του «Ενα Ησυχο Μέρος» ετοιμάζεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Ετσι, πέρα από το δεύτερο σίκουελ ετοιμάζεται και μια spin-off ταινία με νέους χαρακτήρες και ιστορίες, την οποία έχει αναλάβει ο Μάικλ Σαρνόσκι, ο σκηνοθέτης της ταινίας «Pig» με τον Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος αντικατέστησε τον Τζεφ Νίκολς όταν ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει για να ασχοληθεί με την δική του, μέχρι στιγμής ατιτλοφόρητη, ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Διαβάστε ακόμα: Ανακοινώθηκε ο τίτλος της spin-off ταινίας του «Ενα Ησυχο Μέρος»

Michael Sarnoski

Τώρα, σύμφωνα με το Deadline, ανακοινώθηκε πως η Λουπίτα Νιόνγκ’ο θα πρωταγωνιστήσει στην spin-off ταινία του Σαρνόσκι, η οποία θα έχει τον τίτλο «A Quiet Place: Day One». Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τίποτα από την πλοκή της ή τον πιο ρόλο θα παίξει η Νιόνγκ’ο σε αυτό. Το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι πως πρόκειται για ένα prequel των ταινιών το οποίο θα επικεντρώνεται στο να εξηγήσει από που προήλθαν τα τέρατα αυτά.

Η Paramount ανακοίνωσε επίσης και μια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες, στις 22 Σεπτεμβρίου 2023, χωρίς όμως να αναφέρει κάτι για το καστ, αλλά ολοένα και περισσότερα πράγματα θα γίνουν γνωστά καθώς η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα λίγο πριν το τέλος του χρόνου. Αναμένουμε.