Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Οπως κάθε εβδομάδα εδώ στο Flix, κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.

Δείτε ακόμη: Επιτέλους θερινό! Αυτές είναι όλες οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες φέτος το καλοκαίρι!


The Amusement Park

Γυρισμένη το 1973, η ταινία του Τζορτζ Ρομέρο, δεν είχε προβληθεί ποτέ ως τώρα. Οι ελάχιστοι άνθρωποι που την έχουν δει, την έχουν χαρακτηρίσει ως την πιο τρομακτική ταινία του, και την πιο σκληρή του κριτική απέναντι στην αμερικανική κοινωνία. Το φιλμ ακολουθεί την ιστορία ενός ηλικιωμένου άντρα, ο οποίος μια συνηθισμένη μέρα, αποφασίζει να επισκεφτεί ένα λούνα παρκ, μόνο και μόνο για να βυθιστεί σε μια αληθινή κόλαση, βίας και τρόμου.



Ενα Ησυχο Μέρος 2

Το «Ενα Ησυχο Μέρος 2» ήταν έτοιμο για να βγει στις αίθουσες στις 8 Μαρτίου του 2020. Μετά από πολλαπλές αναβολές λόγω της πανδημίας είναι έτοιμο για να βγει στις αίθουσες στις 28 Μαΐου (και 45 μέρες μετά και streaming στο Paramount+) και για να το γιορτάσει παρουσιάζει το τελικό του διεθνές τρέιλερ, με ημερομηνία εκτός Αμερικής την 4η Ιουνίου 2021.



Benedetta

Η νέα (λίγο πιο παλιά, λόγω των καθυστερήσεων που έφερε η πανδημία), ταινία του Πολ Βερχόφεν, πρώτη μετά το «Εκείνη» του 2018, έχει φτάσει μια ανάσα πριν την πρεμιέρα της. Οπως είναι κι επισήμως επιβεβαιωμένο, η «Benedetta» θα κάνει πρεμιέρα στο ερχόμενο Φεστιβάλ Καννών τον Ιούλιο φέρνοντας τον έρωτα δυο καλογριών σε ένα μοναστήρι του 15ου στην οθόνη, δίχως φόβο, αλλά με πολύ πάθος.



Stranger Things Season 4

Ο τέταρτος κύκλος του «Stranger Things» ξεκίνησε να γυρίζεται μέσα στην πανδημία κι συνεχίζει τα γυρίσματά της, πριν απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που έμειναν αναπάντητες στο τέλος του τρίτου κύκλου. Το νέο teaser ξεκινάει με την Eleven φυλακισμένη στο ίδρυμα όπου μεγάλωσε. Μια φωνή της μιλάει: «Eleven, ακούς;», πριν η κάμερα συστήσει τους ανήλικους τρόφιμους του ιδρύματος και την επιβλητική πατρική φιγούρα του άγνωστου άντρα.



Halston

Ο Halston, που γεννήθηκε ως Ρόι Χάλστον Φρόγουικ, μεταμόρφωσε το όνομα του σε μια αυτοκρατορία μόδας, γνώρισε τεράστια δόξα, αλλά και οικονομικά προβλήματα, τα οποία ο Χάλστον δυναμικά πολέμησε αλλά έχασε τον οίκο του, την ίδια εποχή που προσβλήθηκε από τον ιό του AIDS. Τώρα, σε σενάριο του Σαρ Γουάιτ του «The Affair» και σκηνοθεσία του Νταν Μίναχαν του «American Crime Story», ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, εδώ και ως παραγωγός, δίνει μια ευκαιρία στο περιβόητο στιλ του Halston να ξαναλάψει, σε σειρά για το Netflix που κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαΐου.



Loki

Ο Τομ Χίντελστον επιστρέφει στον ρόλο του «Loki» με την σειρά να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2021 στο Disney+ και θα ακολουθούμε την ιστορία του χαρακτήρα από την στιγμή που έκλεψε το Τεσσαράκτιο το 2012 και μετά. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 11 Ιουνίου και πιο κάτω μπορείτε να δείτε ένα νέο τρέιλερ.



The Eternals

Με τους κινηματογράφους να ανοίγουν σιγά σιγά τις πόρτες τους σε ολόκληρο τον κόσμο, η Marvel, το στούντιο πίσω από τα μεγαλύτερα blockbuster των τελευταίων χρόνων, το γιορτάζει δίνοντας στο κοινό μια μικρή πρώτη γεύση από τις επερχόμενες ταινίες, όπως το «The Eternals» της Κλόι Ζάο, αλλά και τους νέους τίτλους και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των «Black Panther 2» και «Captain Marvel 2», αλλά και καινούργιες σκηνές από τις ταινίες «Black Widow» και «Σάο Τσι και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών».



Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021