Buzz

Θέλετε να διαλέξετε Χιονάτη; Δείτε το τρέιλερ του «Mirror, Mirror»

στα 10

Ο πόλεμος της Χιονάτης συνεχίζεται: ούτε μια βδομάδα μετά τη «Χιονάτη και τον Κυνηγό», το «Mirror, Mirror» του Τάρσεμ Σινγκ έχει κι αυτό τρέιλερ!

Θέλετε να διαλέξετε Χιονάτη; Δείτε το τρέιλερ του «Mirror, Mirror»

Μπορεί η μία ταινία να συναγωνίζεται την άλλη στο μάρκετινγκ, αλλά η διαφορά μεταξύ τους είναι, πια, ολοφάνερη.

Από το ολοκαίνουριο τρέιλερ του «Mirror, Mirror» του Τάρσεμ Σινγκ, διαπιστώνουμε κατ’ αρχήν ότι πρόκειται για σκανταλιάρικη κωμωδία. Η αισθητική κατά στιγμές φέρνει σε Bollywood, κατά στιγμές επιβεβαιώνει το μεγαλείο του Σινγκ ως καλλιτέχνη με τεράστια φαντασία (το ένα, άλλωστε, δεν αποκλείει το άλλο).

Το σενάριο, που άλλωστε, όπως λέει το τρέιλερ, αποκαλύπτει τις άγνωστες περιπέτειες της γνωστής Χιονάτης, κάνει τις παρεμβάσεις του: η κακιά μητριά έχει βάλει στόχο τον πρίγκηπα που έχει πρόβλημα... επιδόσεων και η Χιονάτη είναι ένα τσαχπίνικο αγοροκόριτσο.

Η Λίλι Κόλινς έχει το look που χρειάζεται, ο Νέιθαν Λέιν είναι, φυσικά, πληθωρικός και απολαυστικός, ο Αρμι Χάμερ είναι clean cut και χαζοωραίος, όπως πρέπει να είναι ο πρίγκηπας του παραμυθιού.

Μόνο κοινό σημείο και στις δύο ταινίες, ότι η κακιά μητριά κλέβει οπωσδήποτε την παράσταση! Σε άλλο ύφος από τη Σαρλίζ Θερόν της «Χιονάτης και του Κυνηγού», η Τζούλια Ρόμπερτς μονοπωλεί την οθόνη και αναδεικνύει την εύστοχη κωμικότητά της.

Το «Mirror, Mirror» θα βγει στους κινηματογράφους στις 16 Μαρτίου του 2012, ενώ η «Χιονάτη και ο Κυνηγός» την 1η Ιουνίου. Διαλέξτε πλευρά!

Διαβάστε περισσότερα: